Români, așa nu se mai poate! Iat-o pe terorista de 22 de ani care a adus gloanțe Kalașnikov în Casa Poporului! Are și un nume suspect (FOTO)

0
451

Așa chiar că nu se mai poate, dragi și bieți români! Cât să mai răbdăm?

În groaznica zi de miercuri, 10 mai, o cumplită și înfiorătoare teroristă în vârstă de 22 de ani a vrut să introducă și să intre în Casa Poporului, adică în casa noastră, în căsuța noastră, a tuturor, niște oribile și cumplite – nici nu vă imaginați -, așadar niște oribile și cumplite gloanțe tip Kalașnikov cu care ar fi vrut să tragă în bietul nostru Parlament, poate chiar să-l arunce în aer în scopuri subversive.

Ei bine, cumplita teroristă a fost imediat demascată de ochiul vigilent al celor ce ne apără de acești teroriști înfiorători, astfel încât bieții noștri parlamentari să poată munci asiduu mai departe pentru țărișoară, să ne facă bine, nouă, care stăm acasă picior peste picior și așteptăm totul doar de la ei. De asemenea, un alt vigilent, un deputat PSD, despre care vom aminti (laudativ, desigur) mai jos, a anunțat prompt într-un mesaj transmis pe grupul Biroului Permanent al Camerei Deputaților că o colaboratoare permanentă a grupului AUR a încercat să intre în (adică să penetreze) clădirea Parlamentului cu nu mai puțin de patru gloanțe în poșetă!

Vă dați seama! Terorista mai are și un nume foarte ciudat, ARIADNA! Mai rău. Potrivit unor surse parlamentare, citate de G4Media, monstruoasa femeie la care au fost găsite cumplitele gloanțe ale groazei și ale terorii este nimeni alta decât Elena Ariadna Cîrligeanu, colaboratoare a Grupului parlamentar AUR (în FOTO jos și în FOTO principal, în dreapta). Vedeți așadar imaginea hâdă a terorismului, dar teroarea – iată! – a fost demascată.

Ariadna Cîrligeanu a fost imediat identificată de presa vigilentă ca fiind studentă la Facultatea de Drept a unei universități private, nu mai contează care. Dar de ce private? … Care să fi fost adevăratul scop?

Acum ați înțeles totul, nu-i așa, dragi români? Vedeți cum se leagă toate… AUR … Kalașnikov … e clar, a vrut să arunce în aer, la propriu și la figurat, Parlamentul, Casa noastră, a Poporului, probabil pusă de … știți dumneavoastră cine!

Și până la urmă, ce nume e acesta: Ariadna??? De ce nu Adriana, mai românește, mai corect?! Ariadna … Mai cunoașteți pe cineva cu acest nume? Credem că nu. Ei bine, e clar ceva suspect aici. De ce acest nume? De ce TOCMAI acesta? Cine i l-a dat și, mai ales, de ce? În ce scop, domnilor??

E limpede. Așa nu se mai poate!

Noroc cu oamenii adevărați. Imediat după groaznica tentativă de penetrare a Parlamentului cu gloanțele terorii, un om de bine, un deputat de rând care muncește toată ziua pentru binele țării sale, a anunțat nenorocirea: e vorba de merituosul deputat PSD Alfred Simonis, care nu a ezitat nicio secundă și a scris într-un mesaj transmis pe grupul Biroului Permanent al Camerei Deputaților că o colaboratoare permanentă a grupului AUR a încercat să intre în clădirea Parlamentului cu patru gloanțe în geantă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here