Ca doi golani de cartier. Dîncu intră fără mască în spital, alături de Ciolacu, apoi fac bășcălie grobiană de jurnaliști

0
1308

După ce s-au umplut de praf și de rușine la o moțiune neconstituțională, Vasile Dîncu și Marcel Ciolacu au răspuns cu bășcălii grobiene la întrebările unei jurnaliste (măcar din respect față de femei să n-o fi făcut) care voia să știe, pe bună dreptate, de ce președintele Consiliului Național al PSD a intrat în noul spital din Fălticeni fără mască de protecție. Așadar, primii doi oameni din PSD își bat joc de cea mai elementară regulă de protecție sanitară, după care se ”tăvălesc pe jos” de mama focului că nu respectă … ceilalți regulile!

Vasile Dîncu a motivat gestul, afirmând că i s-a rupt masca.

”Pentru că mi s-a rupt masca”, a răspuns Dîncu către ziariști, în zeflemea.

Răspuns de gang, să ne fie cu iertare. Hal de răspuns al unui fost vicepremier și eternă ”rezervă de lux” pentru, vezi Doamne, postul de prim-ministru (Doamne, ferește!). El, fostul prietenul lui Liviu Dragnea (vezi imaginea-colaj de mai sus, Liviu Dragnea în stânga, Vasile Dîncu în dreapta), dar și – MAI ALES – al uriașului George Maior – și tot el, cel care controlează niște televiziuni, ce să vezi? … visează că trebuie neapărat să ajungă premier! Fundamental greșit. Aceeași gândire de gang.

Păi, revenind acum la spital,credem că ar fi trebuit, nu-i așa?, la mintea extrem de luminată a unui ditamai șeful de Consiliu Național, să facă un gest elementar, să ceară o mască nouă, ele există cam peste tot, mai ales la spitale… Dar prea-luminatul nu s-a gândit!

”Nu era normal să ieșiți să părăsiți spitalul?”, a continuat jurnalista.

”Am împrumutat o altă mască până la urmă. A fost un accident. Până la urmă am ieșit”, a spus Dîncu. ” Aha! A împrumutat o mască! Păi de ce nu a împrumutat-o de la bun început prietenul lui Dragnea și, mai ales, al inegalabilului Maior, ca să nu mai fie nevoit să stea înghesuit în lift, lângă alte persoane fără nicio vină?

”La finalul vizitei ați ieșit, am fost acolo”, a insistat jurnalista, adăugând că liderul Consilului Național al PSD a fost fără mască inclusiv în lift, fără mască, alături de alte persoane care nu aveau nicio vină?

În acest moment, președintele PSD, Marcel Ciolacu a intervenit în discuție, spunând, că este ” o întrebare existențială pentru zilele noastre și ancorată în realitate”.

”Mișto” de gang, domnule Ciolacu!

Puteți vedea o parte din ceea ce s-a întâmplat la Fălticeni accesând link-ul de mai jos.

https://www.facebook.com/watch/?v=2405004046469727&extid=6pZZeUsqILuckTY2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here