De oameni ca ei avem nevoia mare. Atuurile lui Ponta sau Rareș pentru scaunul de Primar General

0
548

Idee geniala a Coalitiei PSD-PNL: sa nu mai candideze medicul Cirstoiu la Primaria Generala, ci cu totul altcineva. E vorba de celebrii si prea iubitii politicieni Victor Ponta (fost premier, 2012-2015) si clujeanul Rares Bogdan (fost si actual purtator de batistuta la butoniera), candidati ideali pentru scaunul de Primar General – a nu se confunda cu scaunul de la toaleta.

Asadar, e limpede ca medicul Catalin Cirstoiu nu mai „merge”, astfel incat trebuie sa vina altul. Si ce s-a gandit Coalitia condusa de Nicu & Marcel? Acest altul ar putea fi, de pilda, consilierul onorific al lui Marcel Ciolacu si creatorul de partide si istorie Victor Ponta, caruia i se mai spune si Micul Titulescu, conform ideii istorice a legendei in viata Adrian Nastase. Cat a fot prim-ministru, Victor Ponta s-a remarcat in mod deosebit in 2013 cand, impreuna cu alt geniu PSD, colegul sau de atunci Liviu Dragnea, s-au sfortat (vezi DEX) amandoi precum un constipat pe scaunul de WC ca sa il dea jos pe Mitica Dragomir de la presedintia Ligii Profesioniste de Fotbal! Si au reusit, chiar si cu pretul unor minciuni de clasa a doua servite presei de Victoras si Livisor, cum ca ei, vezi Doamne, nu s-ar fi intalnit cu reprezentantii cluburilor de fotbal, desi i-a vazut toata lumea. Chiar s-au intalnit, puteti fi siguri, si au facut-o „doar” pentru a-i ameninta pe sefii de la fotbal cu taierea tuturor fondurilor locale daca nu il voteaza pe sfantul si preacuratul Gino Iorgulescu, candidat-suroriza, aparut in ultima zi in lupta pentru sefia Ligii. Lucru pe care delegatii cluburilor la sedinta de alegeri, desigur, l-au si facut, profund impresionati de cei doi corifei ai PSD si ai Romaniei la vremea respectiva.

Aceasta a fost de departe cea mai mare realizare a lui Victoras Ponta ca prim-ministru al Romaniei, ceea ce il recomanda din plin si astazi, pentru orice functie publica, mai ales pentru scaunul de Primar General (a nu se confunda cu alt scaun).

Dar, stati, asta nu e tot! Mai exista o varianta puternica pentru a-i infrange pe cei doi principali favoriti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan si Popescu Piedone. E vorba de o alta stea a Romaniei, celebrul Number One al Europarlamentarelo din 2020, marele Om de televiziune Rares Bogdan, ardelean get-beget nascut la Ocna Mures, crecut si afirmat puternic la Cluj, ce daca acum vine la Bucuresti…

Intre multe altele, Rares Bogdan s-a remarcat si el, masiv, prin racnetele sale de la microfonul unui Congres PNL, cand striga din toti bojocii: „Citu pre-se-din-teeee!”, „Citu pre-se-din-teeee”! Exceptional!!! Asta chiar il recomanda pentru postul de Primar General. unde vasta experienta pro-pupat-Citu il va ajuta in mod absolut fantastic…

Totul e minunat, asadar. Coalitia si-a aratat, inca o data, marile resurse umane si de spirit.

Sa vina Micul Titulescu! Sa vina Ponta!

Sa vina Rares!

De oameni ca ei avem nevoie. Nevoie mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here