„Măcelăriți” de copii

0
361

MĂCEL: I-AU CIURUIT

Cat de mult se simte, iată, că Vasile Dincu nu mai joacă la CFR ! Aproape nimic nu mai merge la „marea” fostă campioană fără genialul strateg în teren!

În rest; rezultat normal, uitați-vă și la vârsta celor care au marcat pentru Farul.De 12 ani nu a mai luat 5 boabe intr-un meci echipa lui Dincu, a fraților Kovacs și a multor altor amărâți ai capitalismului românesc…

Dar, asta e. Ce să-i facem, băieți? Mai copii ai durerii de sub Feleac, v-au bătut alți copii, dar chiar copii, ca vârstă: Hagi a terminat meciul în care v-a măcelărit, atentie, în teren cu Danuleasa, Stoian, Andronache, copii de 16-17 ani, măi cefereilor!

Louis Munteanu (FOTO, in dreapta) a marcat din nou cu CFR și a demonstrat că se distrează cu ei când vrea și cum vrea.  Ca și mai tânărul Ionuț Cojocaru, 20 de ani (FOTO, in stânga), care a semnat și el doua goluri, intre care un formidabil golazzo, de parcă ar fi fost Pele după 3 titluri mondiale! Dar, deh, când joci cu CFR Cluj poți să îți permiți multe, dacă se joacă pe bune … 

PS Echipa măcelărita la Ovidiu m-a scârbit definitiv (și nu numai pe mine, ci și pe alții, pe foarte, foarte mulți alții) după ce a orchestrat în mod mizerabil debarcarea lui Adrian Mutu, nejucand nimic cu Corvinul (0-4 în Cupă) iar apoi mâncând norii, 4-1cu Rapid, în Giulesti, doar ca să arate ce bine se simt ei fără Mutu… Rușine, greață totală! Dar Dumnezeu nu doarme niciodată, iar „valoarea” lor s-a văzut la Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here