Ce zic românii: ”E O NERUȘINARE DE NEDESCRIS, SĂ LE FIE RUȘINE, NU ÎI MAI SATURĂ NIMENI!”! Și AUR și-a votat majorările, alături de PSD, PNL și UDMR

0
1000

Nu mai puțin de 12 senatori AUR și-au votat propria majorare a salariilor începând cu 1 noiembrie anul curent, odată cu majorările pentru numeroși demnitari, inclusiv președintele -, totul făcându-se, desigur, alături de Coalitia PSD-PNL-UDMR din Senat.

Toți acești incredibil de nesimțiți ”politicieni” își vor salarii mai mari cam cu 20-25 la sută, dar au mințit cu masivă nerușinare (și prostie) cum că, evident, pensiile nu se pot mări anul acesta SUB NICIO FORMĂ, cum nu se pot mări nici alocațiile, salariile sau altele, pentru că, nu-i așa, ”nu sunt bani”. Dar PENTRU EI SUNT, încă și mai mulți decât ar fi fost necesari pentru pensionari!

Așadar, au votat și borfașii de la AUR, care, în buna tradiție a tuturor politicienilor români, una vorbesc și cu totul altceva fac. Au votat DA borfașii de la AUR alături de borfașii de la PSD, PNL și UDMR, uniți, iată, peste noapte, în cuget și în (ne)simțiri. Excepțional cum s-au armonizat BRUSC toate opiniile, în rândul a patru partide care s-au dușmănit și se dușmănesc intens, mai puțin atunci când e vorba să-și dea lor înșiși BANI MAI MULȚI, după ce au DEJA foarte mulți, dar trebuie să-și asigure fundurile grase și nesimțite în iarna foarte grea care vine.

Asta ca să înțelegeți exact: în vreme ce tot mai mulți român se îmbolnăvesc grav, fac depresii sau chiar se sinucid (din cauza sărăciei, a concedierilor și a imposibilității de a-și mai întreține familiile), acești PERFECȚI NESIMȚIȚI mai vor câte 2.000 de lei sau peste, la zecile de mii pe care le au deja!

Și, atenție, e vorba de numeroși demnitari, pe lângă care s-au ”lipit”, repede și pe șest, și parlamentarii de mizerie ai acestei țări blestemate. Așadar, s-au votat, cu largă majoritate PSD, PNL, AUR și UDMR, măriri consistente de salarii/indemnizații pentru ”amărâții” acestei țări: președintele statului, toți miniștrii, toți parlamentarii, toți primarii, toți președinții de consilii județene și locale, precum și funcționarii publici implicați în procesul legislativ.

ATENȚIE: Pentru termenul ”BORFAȘ” FOLOSIT pe bună dreptate în acest material, referitor la parlamentarii (senatori, deocamdată) de la partidele de toată jena PSD, PNL, AUR și UDMR, există, între alte accepțiunea științifică și literară de ”om certat cu morala”. Ceea ce li se potrivește de minune, tuturor, nu că nu li s-ar potrivi și mulți alți termeni, mult mai duri. De certat cu morala, e foarte clar că sunt TOȚI certați cu morala, de vreme ce se bagă pe șest la mărirea de salarii a demnitarilor (și aceea, la rândul ei, TOTAL IMORALĂ î acest moment și în acest context, înaintea pensionarilor și/sau a copiilor), dorind cu orice preț, în pragul iernii – când alți români se sinucid neputând plăti facturile -, dorind așadar să îți mai adauge cel puțin 2.000 de lei la salariile care sunt deja de zeci de mii de lei!

Citiți despre asta la https://dictionar-urban.ro/termen/borfas

Așa că să nu avem dispute ”lingvistice” pe această temă, pentru că orice dispută sau ”protest” sunt moarte din fașă (vedeți dovada științifică) și nu ar face decât să indice foarte clar, fără echivoc, nivelul de cultură al celui care scrie, dar și cine și pentru ce interese de partid și de stat intervine…

Și încă ceva:

”E O NERUȘINARE DE NEDESCRIS, SĂ LE FIE RUȘINE, PENTRU CĂ NU ÎI MAI SATURĂ NIMENI!” a spus o pensionară intervievată pe stradă, și a spus-o cu uriașă tristețe și ducând cu ea o plasă de cumpărături aproape goală. Această atât de întristătoare apariție aTV a fost joi noaptea spre vineri, la o emisiune a unei mari televiziuni de știri, imediat după miezul nopții.

Evident că avea dreptate. Și încă a fost foarte blândă în cuvinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here