FOTO. Actor uriaș de la Hollywood, surpriză mare cu Covid-ul!

0
690

Banderas, cel mai cunoscut pentru rolurile sale în Desperado și The Mask of Zorro, și-a anunțat diagnosticul pe rețelele de socializare.

„Vreau să vă fac cunoscut faptul că azi, 10 august, mă văd obligat să îmi celebrez aniversarea de 60 de ani în carantină pentru că în urma analizelor rezultă că sunt infectat cu noul coronavirus. Sunt doar puțin mai obosit față de cum eram în mod obișnuit și am încredere că mă voi recupera cât de repede posibil urmând indicațiile medicilor”, este mesajul adresat de Banderas. Așadar, chiar în ziua unei deosebite aniversări, Banderas se vede confruntat cu boala Planetei!

Banderas a dezvăluit că își petrece cea de-a 60-a zi de naștere în carantină după ce a testat pozitiv virusul și a spus că se confruntă cu simptome de oboseală.

Actorul de 60 de ani este cel mai cunoscut pentru rolurile sale din Desperado și Masca lui Zorro.

Banderas i-a asigurat pe fani că se așteaptă să se recupereze în viitorul apropiat.

Nu este clar unde a contractat coronavirusul, dar, în traducerea din spaniolă, postarea sa a spus: „Mă simt relativ bine, doar un pic mai obosit decât de obicei”.

El a spus că este „încrezător că mă voi recupera cât de curând” din „procesul infecțios pe care îl sufer și care afectează atât de mulți oameni de pe planetă”.

Actorul a adăugat că își va petrece timpul în mod izolat, concentrându-se pe citit, scris și odihnit.

Născut în orașul Malaga din sudul Spaniei, starul de la Hollywood a vrut inițial să fie fotbalist, dar visul i-a fost spulberat la 14 ani, când și-a rupt piciorul.

Regizorul Pedro Almodovar a fost cel care i-a descoperit adevăratul talent. În cei 40 de ani de carieră, Baderas a demonstrat că este un actor versatil, capabil să joace cu succes atât roluri dramatice, cât și de comedie.

Sunt de notorietate rolurile sale din „Desperado” sau „Masca lui Zorro”, ori vocea cu care i-a dat viață personajului „Puss in Boots”.

Drama „Durere și glorie” i-a adus un Glob de Aur și trofeul pentru cel mai bun actor la festivalul de la Cannes. Până în 2015, Antonio Banderas a fost căsătorit cu actrița Melanie Griffith și au împreună o fată, potrivit Pro TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here