Băsescu atacă și vrea demisia lui Vela! Da’ demisia ta definitivă, Petroave, ce are?

1
736

Traian Băsescu a declarat în exclusivitate la România TV că Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, ar trebui să-şi dea demisia, în urma ordinelor date Poliţiei Române din ultimele zile, în contextul morţii lui Emi Pian.

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a declarat la România TV că soluţia problemelor actuale din Ministerul Afacerilor Interne este ca ministrul Marcel Vela să-şi dea demisia!

„Să-şi dea demisia şi să vină un politician care să înţeleagă MAI. A umilit şi haina militară şi structura MAI. Rămânea să le pună lumânări în mână şi să cânte când cânta Salam cântece de jale, asta trebuia să facă corpul poliţiei şi jandarmeriei reunit la capul interlopului”, a declarat Traian Băsescu în exclusivitate la România TV.

… Păi măi Petroave, dacă poporul român ar mai fi avut cumplita nefericire să fie condus de un turnător profesionist, cu state vechi și serioase de serviciu, ai fi fost în stare să declanșezi ditamai incidentele, acolo unde niște oameni – fie că erau romi, fie că nu – își trăiau realmente o suferință! Nu că era bine să fie atât de mulți, dar ce-ai fi vrut, un război de cartier sau ce?? Ne șochează pe toți ușurința cu care ai dat și dai verdicte, cu care acuzi și pui la zid pe toată lumea, când primul acuzat – pornind de la Flotă până la dezastrul României timp de vreo 25 de ani cât ai fost în toate guvernările ba ministru, ba primar, ba (vai de capul nostru!) președinte – ar trebui, o știe toată lumea, să fii chiar tu!

Și mai e ceva, Petroave! Foarte important. TU vorbești de Ministerul de Interne și de onoarea acestuia? Ai uitat CÂND ERA SĂ TE LINȘEZE POLIȚIȘTII și ȚI-AU ARUNCAT CASCHETELE ÎN CURTEA DE LA COTROCENI, scandând, „IEȘI AFAR/JAVRĂ ORDINARĂ”!? Nu ți-e deloc jenă? Știi ce-i aia ”JENĂ”? Nu, nu e marcă de coniac!

Nu vezi că ne-ai plictisit pe toți și ești mai mult decât penibil? Ai adormit în direct la TV, ai intrat de mai multe ori băut, abia vorbeai … nu crezi că ar fi mai bine să te controlezi la spital și să te retragi definitiv cu nepoțeii la plimbare (să-ți trăiască nepoțeii!, că altfel e greu să-ți mai spunem ceva de bine)?? Ai uitat când dansai în genunchi poe lângă fuste? Sau ai rămas cu ura de rasă de pe vremea când țipai ca nebunul, după o fată-reporter care îți făcea doar datoria: ”Țigancă-mpuțită!” ? Ai uitat ??

Mai bine te-ai retrage acum și din toate funcțiile, Petroave, înainte de a fi umilit definitiv la alegeri! Și nu numai acolo.

PETROAVE, LASĂ-NE!

1 COMENTARIU

  1. ca acest ministru n are nici in clin nici in maneca ..cu MI..este aadevarat ..daaa ca sa vina negtrebnicu asta de bshescu – limbric sa va spuna asta ..este de netolert…acest flacau banatean adus de MOHANUS .. n are nimic din ce i necesar la Interne..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here