Cum a căzut Joe Biden

0
1321

Nu e fake news și nu e nicio exagerare sau deformare a realității. Priviți cu atenție imaginile de mai jos.

Președintele Joe Biden chiar a căzut. De fapt s-a prăbușit, dar a avut un formidabil reflex și a știut să evite urmări dintre cele mai nefaste. Se putea sfârși totul într-un mod totalmente nedorit, dar, din fericire, președintele a fost ajutat imediat să se ridice și să revină la locul său din tribună, părând a nu fi afectat de căderea destul de dură.

Momentul se vede foarte clar în imaginile de mai jos, imagini de la WKYC Channel 3.

Totul s-a petrecut după ce președintele SUA a oferit, pe o scenă specfial amenajată, diplomele de absolvire ofițerilor de la U.S. Air Force Academy din Colorado.

Președintele Biden a căzut pe scenă în ziua de 1 iunie, în timpul ceremoniei de absolvire la Academia Militară mai sus amintită, academie ai cărei absolvenți i-au mulțumit președintelui în repetate rânduri și cu multă căldură pentru participarea sa la marele lor eveniment.

După ce a dat mâna cu sute de cadeți din clasa 2023, Joe Biden s-a împiedicat în timp ce se întorcea la locul său. Președintele Biden părea să se fi împiedicat de ceva aflat pe scenă, după care, din fericire pentru toți, a dat dovadă de o foarte bună formă fizică.

De asemenea, Agenții Serviciului Secret și-au făcut datoria foarte prompt și cu rezultate excelente, iar alături de un oficial al Forțelor Aeriene ei l-au ajutat pe președinte să se ridice foarte vioi și fără nicio urmare gravă.

Totul se vede foarte bine și în imaginile de mai jos, difuzate de celebrul canal tv Fox News.

Totul e bine când se sfârșește cu bine.

Îi urăm multă putere de muncă și în continuare, succese și împliniri cât mai mari președintelui Joe Biden, un om cu o forță și determinare titanice, precum și cu o abilitate fizică de invidiat. Un om cât zece și un președinte mereu mai tânăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here