PNL, PSD (Ciolacu) și Pro Sîrbu, unitate de nezdruncinat în drumul neabătut spre societatea multilateral dezvoltată, sub privirile duioase ale serviciilor

0
358

Motto: Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns

E cazul să vă liniștiți. În titlul de mai sus e vorba, desigur, de serviciile de cazare și alimentație publică, HORECA, adică acea zonă a serviciilor care a suferit și suferă mult din cauza virusului ucigaș, atât de mult încât a obosit și abia mai respiră, astfel încât, cum altfel ar mai putea privi, decât duios și cu blândețe, pentru că de altceva nici nu mai are … energie?!

Dar ce, v-ați gândit la altceva? Doamne-păzește! Poate v-ați gândit la serviciile medicale sau la serviciile de catering? Eeee, aici e altă situație, cu ele stăm mult mai bine… Și mai lăsați filmele cu James Bond și MI6, prea multe filme de aventuri strică!

Ilie Sîrbu Socru Mic și Nicolae Bădălău Hoț de Cereale s-au sacrificat pentru liniștea (și calmarea) României

Așadar. Parlamentarii PSD și foarte mulți de la PNL, uniți în cuget și-n simțiri, l-au numit în funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi pe Ilie Sârbu (n-avem chiar nimic cu el, dar omul este socrul lui însuși Victor Ponta, taman cel care sare la gâtul PNL și îl acuză la greu, toată ziua și pe unde apucă), cu, atenție 329 voturi „pentru” şi doar 20 „contra”, adică FOARTE MULTE VOTURI de la PNL. Să fie primite, iar mirii PNL și PRO ROMÂNIA să trăiască și să fie fericiți!

De asemenea, la fel de uniți în cuget și simțiri, aceiași parlamentari PNL și PSD l-au vptat pe marele boss PSD Niculae Bădălău, foț HOȚ DE GRÂU DOVEDIT, pentru funcţia de consilier de conturi, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit, cu NU MAI PUȚIN de 294 de voturi favorabile, adică foarte multe de la PNL şi 55 „împotrivă”. Să fie primite și voturile astea, iar mirii PNL și PSD să trăiască și să fie fericiți!

CASĂ DE PIATRĂ TUTUROR !

Dar … NU NE MAI LUAȚI DE PROȘTI ! Măcar atât ! Nici voi, politicienii din mai toate partidele, cu salarii uriașe în orice vremuri și cu ori9ce Covid, nici serviciile (HORECA, desigur), nici parlamentarii, nimei. E păcat și vă vede Dumnezeu.

… Să revenim. După mișcările subtile, dar care nu pot scăpa privilor agere ale simpatizantilor, PNL se pregătește să reunească sub aripa protectoare a conducerii de partid și de stat încă (cel puțin) o parte a veșnicului rival și prieten PSD, ba chiar și (cel puțin) o altă parte dfin mai micuțul PRO ROMÂNIA.

Așadar, un fel de nou USL, pregătit cu profundă mândrie patriotică și înalt entuziasm revoluționar, pentru a conduce poporul pe calea neabătută a dezvoltării societății de tip nou, multilateral dezvoltate și a înaintării României spre culmile prosperității și ale partidul-stat, unic, măreț și triumfător.

Toată lumea să se bucure și tot românul să prospere, vorba ceea!
Mai aveți vreo îndoială? Ia căutați să vedeți ce s-a întâmplat mai deunăzi prin Parlament, cu buclucașa Curte de Conturi sau cu năbădăioasa Autoritate de Audit, cine a primit de lucru acolo și încă pe ce funcții și pe câte mii de euro salarii lunare, că doar am scris mai sus?
Chiar și asprul, dar neîndurătorul PNL ii scoate de la arhivă pe pesedistii pe care ii înjura de mama focului până mai de curând, baroni locali nedecapitati de ”securea” vigilentă, revoltată și ultraliberală a celor care au format și formează „guvernul meu”.

Tinerii corporatiști etichetați drept #rezistenti ar putea fi cumplit de intrigați, chiar acum, de mutările ”de șah” neașteptate ale partidului apărat cu credință atâta amar de vreme DAR UITE CĂ NU SUNT. Uite că nu ies în stradă, nu iese nici măcar Mălin Bot, nimeni, ca să strige împotriva domnului cu sacii de grâu și cu ”Să vină Diaspora / Ca să ne pi..m pe ea!”! De când își înfunda nasul în milioanele de măști cumpărate de guvern de la firma bucătăresei din satul Uzunu, abia mai respiră, darămite să mai gândească pe căldura asta! Căldură mare, dom-le, ce mai!

Imagini morganatice se conturează pe cerul României! Jocuri mari, „di granda”, i-au fost sugerate președintelui PNL, oficial, dar și celui onorific, văzând salturile abile făcute de cârpele de șters pantofii de marcă ai penelistilor proaspăt îmbogățiți! Să nu te cuprindă mila? Ei, aș, cum să nu te înduioșezi, așezându-i blând la masa tăcerii anti-romanesti și căzuți cu toți în adorația modelului nord-coreean. care. iată, nu are moarte!

Unora, niște nebuni, cică le pare rău de Ceaușescu și de România socialistă, în care există o singură direcție și un singur partid conducător, fără alte comentarii! Păi, ce-am luat pe mere, am dat pe pere, zic unii dintre acești nebuni! Am terminat socialismul bine organizat economic, ca să instauram acum unul de împrumut, într-o țară devalizata. Cum vine asta?
Ne așteaptă, oricum, vremuri grele! Toată clasa politică românească își dă arama pe față ! Toți se UNESC în suflet și simțiri, ca pe vremuri, tot acolo, sus, la Patriarhie, dar la ședințele Marii Adunări Naționale…. Ehe, pe unde mai ești tu, Nicolae Giosan, să vezi ce moștenire frumoasă ai lăsat în Deal?

Oare cine lipsește de la masa asta a tăcerii și a trădării românești?
Ce avem noi aici: PNL, PSD, PMP, Pro România, USR și… cam toate partidele importante!

La asta nu v-ați așteptat, nu-i așa ? Să lăsăm dracului democrația și să simțim și să gândim cu toții la fel, unde-s mulți puterea crește! Și ”dușmanul” (sau concurentul politic) nu sporește … dar ce să mai ”sporească” … dacă el nu prea mai există!?

Care dușman? Mai există vreu dușman, se mai dușmănește cineva cu altcineva în România?

Nu ni s-a spus să gândim la fel, nu ni s-a cerut să consultăm NUMAI SURSELE OFICIALE, bine verificate în birourile guvernului? Nu ni s-a cerut să ne RALIEM LINIEI OFICIALE, permanent, altfel suntem dușmani ai poporului? Nici Ceașușescu nu pute visa la o astfel de unitate de nezdruncinat!

Păi ce rost are să mai discutăm, să ne mai certăm, când putem gândi la fel, când putem asculta de o singură voce, când îi putem aduna de pe străzi și aresta (sau interna) pe toți recalcitranții care nu vor să se alinieze, când putem închide site-uri sau ziare și televiziuni, când, iată, am și refut deja, în bună parte, vechiul și atât de eficientul CONSILIU AL CULTURII ȘI EDUCAȚIEI SOCIALISTE (unde ști tu, Suzana Gâdea?), cu a sa infailibilă și nemuritoare cenzură socialisto/liberală, care acum s-ar putea numi, atât de frumos și duios, GRUPUL DE COMUNICARE STRATEGICĂ?!

Păi românii care lucrează la stat sau românii care (se) lucrează (unii pe alții) în politică, trăiesc în cea mai deplină bunăstare și fericire, ca în Coreea de Sud! Restul românilor, care nu lucrează nici la stat și nu fac nici politică… vai de capul și de mama lor (care o mai au) … sclavi pe veci, umbre palide într-o posibilă (Doamne-ferește, totuși!) nouă Coree de Nord a Europei. Numită cândva, simplu, România. Fără ”socialistă”, fără ”corei”, fără cenzură, fără amenzi de sute de milioane, fără încălcări ale Constituției, fără pușcărie la domiciliu … fără … fără … și cu multe, foarte multe speranțe, atâț de copilărești și inutile, acum vreo 31 de ani.

Ar fi de râs dacă nu ar fi de plâns.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here