Umilință internațională de necrezut pentru prim-vicepreședintele PNL

0
1834

Nu e fake news. Veți vedea site-ul și articolul întreg, mai jos. Ne întristează profund acest lucru, nu ne bucură deloc. E vorba de un român, de imaginea lui, dar și de a României.

Pentru cei care (încă) nu cred în veridicitatea materialului la care ne vom referi – avansând tot felul de interpretări cum că nu ar fi real, o interpretare mai penibilă decât alta – iată link-ul la care puteți citi: http://mpmonitor.org/category/idiot-of-the-week/

http://mpmonitor.org/category/idiot-of-the-week/

E vorba de un articol publicat în presa britancă, articol în care prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan este numit, din PĂCATE, „idiotul săptămânii”. Jurnaliștii englezi îl critică aspru pentru petrecerea cu 100 de persoane, pe care a organizat-o pentru aniversarea fiicei lui.

„Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraș din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale. Deși petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autoritățile cer insistent oamenilor să evite aglomerația, deoarece numărul cazurilor Covid-19 crește din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat și s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, se arată în MediaPowerMonitor.

Imaginea lui Rareș Bogdan a început să se deterioreze teribil în ultima perioadă, în ciuda eforturilor acestuia de a se apăra în multiplele apariții televizate și a se profila ca un jucător puternic pe scena politică. Surse din PNL au dezvăluit pentru Antena3.ro că fostul jurnalist a pierdut întreaga susținere în partid și că nici președintele Klaus Iohannis nu-l mai agrează, după ce acesta a criticat Guvernul în nenumărate rânduri, aducând prejudicii de imagine liberalilor.

Rareș Bogdan a vrut să-i ia locul lui Ludovic Orban
„Cariera lui politică s-a încheiat”, au spus aceleași surse pentru Antena3.ro. Totuși este greu de crezut că Rareș Bogdan nu va continua pe acest drum și că nu va încerca, prin toate mijloacele, să revină la masa puterii. Dacă PNL va înregistra un scor mic la alegeri, probabil abia atunci ar putea să mai atragă câțiva lideri de partea lui. Totuși, Ludovic Orban a jucat bine și această carte întrucât l-a numit pe europarlamentar, strateg al campaniei ce va urma în scurt timp.

Rareș Bogdan este într-un conflict deschis cu actualul premier, căruia în trecut a dorit să-i ia locul, conform acelorași surse. Chiar dacă cei doi, public spun că se înțeleg foarte bine, în realitate, toți liberalii sunt la curent cu situația care există între președinte și prim vicepreședinte.

Deși inițial declarase că nu dorește să intre în cursa pentru Primăria Capitalei, pentru că a pierdut cam tot terenul câștigat în PNL, acum fostul jurnalist ar fi spus în interiorul partidului că este dispus să-și asume o candidatură în București, aceasta fiind practic cam singura șansă de a reveni în polul puterii.

Ludovic Orban a ieșit public imediat, chiar de mai multe ori, pentru a anunța că Nicușor Dan este candidatul pe care-l va susține PNL și că decizia lui este finală. Așadar lupta pentru putere între liberali continuă, însă premierul pare a fi un jucător mult mai abil decât Rareș Bogdan, care a fost deja pus la zid cu ultimele dezvăluiri, care i-au zdruncinat puternic imaginea.

Iată articolul

Site-ul englez „MediaPowerMonitor” i-a acordat zilele trecute titlul „IDIOTUL SĂPTĂMÎNII” („Idiot of the Week”) europarlamentarului român RAREŞ BOGDAN de la PNL. Publicaţia engleză citează un articol din „Libertatea” despre recenta ispravă a liderului PNL, cînd, în plină pandemie Coronavirus, a organizat o mare petrecere cu peste 100 de persoane pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale.

Iată textul integral publicat de „MediaPowerMonitor” în care găsim şi motivaţia titlului acordat:

„Rares Bogdan, an MEP from Romania, won with brio the latest Idiot of the week title. As Covid-19 is ravaging Romania, Mr Bogdan organized last Monday a party in a restaurant in Cluj-Napoca, a city in northwestern Romania, to celebrate his daughter’s birthday. Although large parties indoors are officially banned and authorities are relentlessly urging people to avoid crowds as the number of Covid-19 cases is growing again in Romania, Mr Bogdan brought together more than 100 people, to have fun. Most of them danced and mingled inside the restaurant. Libertatea, a Romanian newspaper, filmed the shindig with a drone. Mr Bogdan told a local television station that he had no remorses for what he did”.

Traducerea articolului:

„Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a cîștigat cu brio cel mai recent titlu „Idiot al săptămînii”. Întrucît Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraș din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naștere a fiicei sale. Deși petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autoritățile cer insistent oamenilor să evite aglomerația, deoarece numărul cazurilor Covid-19 crește din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat și s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”.

Reamintim că ziarul „Libertatea” a publicat imediat după petrecerea ilegală articolul „Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a aniversat ziua fiicei cu 100 de oameni care au petrecut înăuntru la un restaurant din Cluj, împotriva legii!”, care este ilustrat cu mai multe fotografii în care apare restaurantul „Da Vinci” din Cluj-Napoca, unde s-a ţinut cheful ilegal:

În mod surprinzător, autorităţile n-au anunţat ce măsuri au dispus atît împotriva europarlamentarului, cît şi împotriva patronului restaurantului. Explicaţia poate fi în faptul că însuşi preşedintele Klaus Iohannis l-a poreclit pe Rareş Bogdan „Number one”, ceea ce, în mintea autorităţilor ar însemna protecţie la cel mai înalt nivel, la fel ca în cazul premierului Ludovic Orban, surprins în cabinetul de la guvern tot la un chef ilegal în plină pandemie, în timp ce întreaga populaţie a ţării era obligată de Guvernul PNL să stea izolată în casă!

Reamintim că puteți găsi și citi articolul la link-ul de mai jos:

http://mpmonitor.org/category/idiot-of-the-week/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here