Simona Halep: ”După finala de la Wimbledon, pierd sau câştig, mă arunc în Tamisa!”

0
240

Marele tenisman Ilie Năstase avea un plan incredibil dacă ar fi câştigat turneul de la Wimbledon. Primul lider mondial ATP a jucat două finale pe iarba londoneză, în 1972 şi 1976, însă le-a pierdut pe ambele în faţa lui Stan Smith, respectiv Bjorn Borg. În autobiografia apărută în 2004, “Mr. Năstase”, fostul mare tenismen a dezvăluit ce vis avea atunci când participa la turneul de Mare Şlem din Anglia. La conferinţa de presă de după semifinala cu Svitolina, trimisul ”Fanatik” a întrebat-o pe Simona Halep ce are de gând să facă dacă va câştiga la Wimbledon, în condiţiile în care Ilie Năstase spunea că şi-ar fi aruncat rachetele în Tamisa dacă ar fi obținut victoria la Londra.

Sinceră să fiu nu am visat să fiu în finală, dar am visat să joc fiecare meci şi mi-am dorit să se întâmple asta. Mi-am dorit să joc mai bine de la zi la zi, ceea ce s-a şi întâmplat. Să fiu în finală la Wimbledon e un lucru extraordinar. Indiferent de ceea ce se va întâmpla sâmbătă, eu nu o să-mi arunc rachetele în Tamisa, o să mă arunc pe mine în Tamisa”, a spus Simona Halep pentru Fanatik.

Simona Halep (7 WTA) a obținut, joi, calificarea în finala de la Wimbledon, după ce a trecut în două seturi de ucraineanca Elina Svitolina (8 WTA), scor 6-1, 6-3. Simona va juca finala cu celebra Serena Williams (SUA), de 7 ori câștigătoare la Wimbledon, meciul fiind programat sâmbătă, 13 iulie 2019.

Ilie Năstase spune că avea un plan halucinant pentru varianta victoriei la Wimbledon

În finalul autobiografiei lui Ilie Năstase, apărută în 2004, fostul mare tenismen a povestit că avea un vis care se repeta cu regularitate atunci când participa la turneul de la Wimbledon. Fostul mare tenismen povestea că visul era să-şi arunce rachetele în Tamisa şi să se retragă din tenis.

“Se făcea că, în cele din urmă, câştigam nenorocitul ăla de turneu, îmi luam trofeul şi dădeam turul arenei, făcând plecăciuni în faţa spectatorilor şi arătându-le tuturor degetul. După aceea, îmi luam rachetele şi le rupeam. Le aruncam în Tamisa şi terminam pentru totdeauna cu tenisul. Uite-aşa!”, îşi încheia Ilie Năstase ultimul capitol din autobiografia “Mr. Nasty”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here