Se face dreptate: adevărata Știința Craiova calcă în picioare echipa Marii Minciuni din Bănie

0
1567

Nu are rost să lungim vorba. În etapa a 19-a a Superligii interne de fotbal, care tocmai s-a reluat, adevărata și singura echipă a Craiovei, purtătoarea de drept și de fapt a tradiției ”Craiovei Maxima” (vezi FOTO), a învins clar, cu 2-0, echipa născută dintr-o mare minciună, ca să nu mai vorbim și de hoție, a aceleiași Craiove.

Au marcat William Baeten (min. 50) și George Ganea (min.60), pentru superba victorie a băieților lui Nicolo Napoli (apropo, modest și în banca lui), în fața celor antrenați de mult prea orgoliosul și fițosul Mirel Rădoi. Arbitraj excelent al lui Florin Chivulete, care a știut să țină în mână un meci de maximă dificultate.

Sigur, orașul în sine nu are nicio vină, poate doar aceea de a iubi prea mult fotbalul. Oamenii superbi ai Craiovei sunt însă mari sufletiști și pătimași incurabili și nu poate fi absolut nimeni ”învinuit” că ar fi susținătorul echipei inventate din neant în 2013, inventate, din păcate, chiar de un partid politic, de PSD, care nu trebuia să aibă NICIUN amestec în toată această poveste! Mai rău este că acea echipă inventată de PSD, în același an, a FURAT efectiv palmaresul, numele și trofeele uriașei Craiovei Maxima care, în 1983, ajunsese în semifinalele Cupei UEFA (Europa League de azi), fără a putea fi învinsă de celebra Benfica Lisabona (1-1 la Craiova și 0-0 la Lisabona), iar după ce eliminase staruri ale Europei, precum grupările FC Kaiserslautern din Germania (vicecampioană mondială la ora aceea) sau Bordeaux, din Franța lui Platini, locul 4 la Campionatul Mondial din 1982!

Ba i s-au furat, în plus, și cele 4 titluri naționale și 5 Cupe ale României, toate trecâd, vezi Doamne, în palmaresul nou înființatei CS Universitatea Craiova.

Dar ADEVĂRATA Universte Craiova este cea care, ân această seară de 3 decembrie 2022, a învins Echipa-Minciună&Hoție a Craiovei, foarte clar, ba poate chiar mai clar decât arată scorul, 2-0.

Nu are importanță că această FC Universitatea Craiova 1948 este patronată acum de Adrian Mititelu și antrenată de Nicolo Napoli. Putea să fie patronată de oricine, de Popescu sau georgescu și antrenată de Ionescu sau vasilescu. Nu asta contează. Contează că ASTA ESTE ECHIPA CRAIOVEI!

ASTA ESTE ”CRAIOVA MAXIMA” și UNIVERSITATEA CRAIOVA. ȘI-A ÎNVINS CHIAR ECHIPA UZURPATOARE ȘI SPOLIATOARE, iar acesta e doar începutul. Știința va reveni.

Nu vrem nici pe departe dușmănii sau războaie interne la Craiova. Nu, orașul trebuie să revină la armonia din anii 80.

Dar nici bătaie de joc și hoție pe față.

Nu în ultimul rând, felicitări fostului mare fotbalist Marcel Pușcaș, unul din cei mai valoroși manageri din fotbalul românesc și european, creierul din umbră al acestei reușite și al ascensiunii Științei din ultimii ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here