Iubiți cu patimă, cu pasiune, cu nebunie!

0
585

Nu este greu să te îndrăgostești, este greu să îți declari dragostea.

Am găsit zilele trecute acest citat care exprimă un lucru foarte adevărat. Așadar, nu este prea greu să te îndrăgostești, iar de cele mai multe ori nici măcar nu poți ”alege” persoana către care să îți îndrepți dragostea. Sufletul îți va demonstra mereu că te vei îndrăgostii cu adevărat doar de acea persoană al cărui suflet vibrează lângă al tău. Însă totuși partea cea mai grea este de a-ți declara dragostea.

Un lucru foarte important în care eu cred cu sfințenie este că acele cuvinte care nu sunt urmate de fapte nu au, probabil, nicio însemnătate. Totuși, cuvintele au importanța lor.

Aici putem ajunge și la momentul în care trebuie să îți declari dragostea și există un singur mod: cuvinte însoțite de fapte și invers.

Uneori poate fi greu, chiar foarte greu, pentru că nu ai mai simțit acele emoții pentru altcineva. Atunci când sufletului îi vine să urle din interiorul tău, de dragoste și iubire pentru cineva, vei simți ca ai întoarce și lumea pe dos pentru a-ți exprima sentimentele!

Unii se tem de iubire dar o fac pentru ca nu știu cât de frumos este să fii iubit și să oferi iubire.

Nu trebuie să vă arătați dragostea prin cadouri scumpe, vacanțe sau altele asemenea. Dragostea ți-o exprimi în fiecare clipă, cu fiecare gest, emoție sau zâmbet, prin tot ce faci cu și alături de acea persoană.

Oricât de greu ne va fi în lumea asta să facem sau sa demonstrăm ceva – și chiar ne este – nu uitați un singur lucru. cu iubire poți face orice.

Iar dacă ar fi să vă doresc ceva, vă doresc să iubiți cu patimă, cu pasiune și nebunie, vă doresc să iubiți și să fiți iubiți în fiecare clipă!

viitor.

NOTA REDACȚIEI: GEORGELIA STOICA va împlini 20 de ani pe 14 noiembrie 2023. Ea s-a născut în 2003 la Comănești și a făcut școala în Dărmănești, ambele localități fiind situate în județul Bacău.
Ceea ce frapează la tânăra eseistă e faptul, poate neașteptat pentru mulți dintre numeroșii ei cititori, că Georgelia Stoica este sportiv de înaltă performanță, un profesionist și o campioană la modul propriu, în cadrul disciplinei sportive care aduce, de ani buni, cele mai mari și constante succese ale României pe plan mondial: canotajul. Chiar în momentul în care citiți aceste rânduri Georgelia Stoica este campioană europeană en-titre cu celebra barcă de 8 plus 1 a României. Acest succes din septembrie 2203, la tineret, a fost prefațat de o alt două medalii europene de mare prestigiu: una de aur și de una de argint. Astfel, tânăra scriitoare a devenit campioană europeană  la dublu rame (j) la Munchen, Germania, în septembrie 2021, împreună cu valoroasa sa colegă Cosmina Dram, după ce cu un an în urmă (2020) fusese vicecampioană continentală la Belgrad, pe celebra pistă de ape Ada Ciganlija, la patru rame fără cârmaci, adică exact acolo unde anul acesta a devenit campioană europeană de tineret în ”barca regină” de opt plus unu. Toate acestea nu sunt însă nici pe departe singurele merite și realizări ale omului Georgelia Stoica. În martie 2021, în paralel cu viața și munca dedicate din plin canotajului, în condiții foarte grele de efort, de permanent sacrificiu sportiv și personal, ea a debutat în presă la doar 17 ani, ca editorialist, redactor de știri și autor de articole din mai toate zonele eseisticii. Multiplă campioană europeană fiind, Georgelia Stoica a scris și scrie în continuare, cu incredibilă pasiune și ușurință, materiale de autentică valoare introspectivă, dar și socială, informațională și literară. Opiniile, consemnările, eseurile și articolele marca ”Georgelia Stoica” denotă o fină cunoaștere a psihologiei umane. Creațiile autoarei sunt aidoma unor picturi fine, cu tușe discrete de acuarelă, dar pline de profunzime și delicatețe. La nici 20 de ani Georgelia Stoica ne arată cu fiecare zi tot mai multă acuratețe și maturitate, alături de un talent aparte, pășind pe căile sincerității totale și ale sensibilității feminine, dar și ale analizei elegante a spiritului și a psihicului uman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here