PREACINSTITA și Sfânta UE: vicepreședintele Parlamentului European, ARESTAT cu geanta plină de 600.000 de euro mită (FOTO)

0
677
France s Europe Ecologie Les Verts (EELV) party s candidate for the 2022 presidential election Yannick Jadot gestures as he addresses a plenary session at the European Parliament as France currently holds the European Union rotating presidency, in Strasbourg, eastern France, on January 19, 2022.,Image: 654427795, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Abdesslam Mirdass / AFP / Profimedia

Vicepreședintele Parlamentului European a fost prins cu o geantă plină la bani, în flagrant delict, chiar în inima Bruxelles-ului și a Uniunii Europene, circa 600.000 de euro primiți ca mită. Și se pare că NU E SINGURA MITUIRĂ.

Ca să nu mai vorbim că mizeria asta a liderilor europeni vine în condițiile în care, de pildă, un muritor de rând, adică noi ăștia, pleava și sclavii Bruxelles-ului, nu avem voie să să mergem la un aeroport sau să scoatem din bancă mai mult de câteva mii de euro (Dumnezeu mai știe exact cât anume) și mai ales ân condițiile în care chiar UE vorbește tot mai intens și pregătește RETRAGEREA BANILOR LICHIZI (a cash-ului) și bate cu pumnul în masă pentru generalizarea folosirii cardurilor bancare.

E de necrezut.

Am trăit s-o vedem și pe-asta. E cu adevărat de necrezut.

Așadar Icoana vieților noastre, Dumnezeu pe Pământ, adică nimeni alta decât Sfânta Mare Uniune Europeană (dacă vreți să-i spuneți altfel Sfântul Bruxelles), adică locul de unde ne luăm lumină și căruia ne închinăm cu capul până la pământ, ba chiar până sub pământ, ne oferă o situație HALUCINANTĂ pentru valoarea și pregătirea acelor zei și semizei care conduc cu mână forte și înaltă înțelepciune continentul pe care trăim și noi, amărâții, nenorociții, nefericiții, mizerabilii și corupții de oameni de rangul 7, adică românii.

Așadar, noi, românii am stat o veșnicie să așteptăm ridicarea acelui mincinos și infect MCV, noi suntem corupți, dar ei, europenii, ba chiar liderii lor, sunt corecți și cinstiți, ba chiar pot să și primească sute de mii și milioane de euro CASH. Mai contează că e mită?

… Și ne mai dau un șut în posterior că ne-am permis să vrem în Schengen.

PRIN URMARE. Distinsa doamnă Eva Kaili, vicepreşedinta proaspăt sancţionată a Parlamentului European, şi alte trei persoane au fost arestate duminică şi puse oficial sub acuzare în Belgia, în cadrul anchetei anticorupţie ce vizează această instituţie europeană, asupra căreia Qatarul ar fi încercat să-şi exercite influenţa, a declarat pentru AFP o sursă judiciară, scrie News.ro.

Parchetul federal belgian nu a dat niciun nume, anunţând doar că patru dintre cele şase persoane reținute în ultimele 48 de ore au fost plasate în arest preventiv. Aceste patru persoane au fost încarcerate după ce au fost acuzate de un judecător de instrucţie din Bruxelles de „apartenență la o organizaţie criminală, spălare de bani şi corupţie”, a anunţat Parchetul federal într-un comunicat. Celelalte două persoane reţinute în acest caz au fost eliberate de către judecător.

Potrivit unei surse judiciare apropiate dosarului, care a vorbit sub protecţia anonimatului, Eva Kaili, eurodeputată din Grecia, se numără printre cele patru persoane încarcerate. Sursa citată a precizat că aceasta nu şi-a putut folosi imunitatea parlamentară deoarece infracţiunea de care este acuzată a fost descoperită „în flagrant delict”, vineri. Sursa a confirmat relatările din presă potrivit cărora Eva Kaili avea asupra sa „o geantă cu bani”, cca 600.000 de euro. atunci când a fost reţinută de poliţia belgiană.

Eva Kaili, conducătoare a Europei și fostă prezentatoare tv

Procuratura federală a anunţat, de asemenea, că sâmbătă seară a avut loc o percheziţie la domiciliul unui al doilea europarlamentar, după ce locuinţa din Bruxelles a Evei Kaili a fost percheziţionată vineri seara.

În acest dosar deschis de autorităţile belgiene, „există suspiciunea că au fost plătite sume importante de bani sau au fost oferite cadouri semnificative unor terţe persoane cu o poziţie politică şi/sau strategică în cadrul Parlamentului European, astfel încât acestea să influenţeze deciziile acestei instituţii”, se arată în comunicatul procurorilor.

Sâmbătă seara, preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, europarlamentar care vine din Malta, a decis o primă sancţiune împotriva Evei Kaili, luându-i toate atribuţiile, inclusiv calitatea de a reprezenta PE în regiunea Orientului Mijlociu. Eurodeputaţii de stânga, în special Verzii din Parlamentul European, au cerut demisia Evei Kaili. Ea a fost exclusă, vineri seară, şi din Partidul Socialist grec (Pasok-Kinal).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here