Breaking News. Simona Halep pierde primul set cu coronavirusul! Ce simptome are

0
412

Simona Halep a anunțat astăzi, 31 octombrie, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Fostul nr.1 mondial, în prezent pe locul 2, a anunțat că acum se află în izolare.

Sportiva noastră nu a mai disputat o partidă de tenis din data de 4 octombrie, atunci când era învinsă la Roland Garros în optimi, de către poloneza Iga Swiatek, care avea să și triumfe, finalmente, în marele turneu parizian.

Marea noastră campioană este optimistă, ca de obicei, dar iată că, totuși, coronavirusul nu a ”iertat-o” nici ea, ducând-o în izolare și ”furându-i” astfel un prim set în confruntarea directă, pe care, însă, suntem siguri că Simo o va câștiga după acest ”atac” neașteptat!

„Bună tuturor! Vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv cu COVID-19. Sunt în auto-izolare acasă și mă recuperez bine, după ce am avut câteva simptome ușoare. Mă simt bine… Vom trece împreună prin asta”, a postat sportiva pe contul său oficial de Twitter.

Simona Halep, locul 2 WTA, a recunoscut zilele trecute că, cel puțin deocamdată, nu a luat o decizie finală în privința participării la Australian Open, care depinde de restricțiile pe care le vor impune organizatorii în contextul pandemiei.

„Cred că vor fi 14 zile de carantină în Australia, cred că va fi o ‘bulă’. E dificil dacă va fi o carantină de 14 zile, pentru că nu poți juca după 14 zile în care nu te antrenezi. Totuși, dacă va fi o ‘bulă’ precum cea de la Paris, voi merge la Melbourne și voi juca. Oricum, acum nu știu sigur ce va fi, e prea devreme pentru a decide”, a declarat Simona Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here