VIDEO. Bill Gates o spune pe șleau: ”Milioane de oameni vor muri până la finalul pandemiei! Ce e mai rău abia urmează”

0
1498

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, susține că numărul deceselor din cauza COVID-19 va ajunge la câteva milioane și avertizează că ”ce e mai rău abia urmează”.

Aproape 800.000 de oameni din întreaga lume au murit deja din cauza COVID-19, conform ultimului bilanț făcut de Johns Hopkins University și Microsoft MSFT.

”Credem în libertate, libertate individuală. Optimizăm pentru drepturile individuale”, a explicat Gates, precizând că susținătorii președintelui Donald Trump au refuzat să poarte măști pentru a semnala furia și rezistența la încălcarea unor libertăți.

SUA nu au fost pregătite de la început pentru a face față pandemiei

Bill Gates a explicat că SUA nu au fost pregătite încă de la început, deoarece eforturile de testare au fost lente pentru a avea un impact odată ce virusul a început să se răspândească.

Pe de altă parte, China ”a făcut o treabă foarte bună de a suprima virusul”.

”China a făcut o treabă foarte bună de a opri virusul, datorită abordării tipice destul de autoritare și prin încălcarea drepturilor individuale”, a spus el.

Bill Gates este de părere că pandemia de coronavirus se va încheia până la finalul anului 2021, dată până la care un vaccin anti-Covid eficient ar trebui să fie deja produs în masă. 

Urmăriți interviul complet:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here