Halep, declarație-șoc la startul US OPEN. „E prea mult pentru mine“

0
360

Simona Halep se pregătește pentru debutul la ultimul turneu de Mare Șlem al anului, US Open. Sportiva a recunoscut într-o conferință de presă susținută la New York care sunt lucrurile ce o nemulțumesc cel mai tare la Flushing Meadows, anume gălăgia și agitația din jurul arenelor, factori ce îi afectează negativ jocul.

Ce o nemulțumește pe Simona Halep la US Open

Simona Halep a vorbit într-o conferință de presă despre debutul la US Open, turneul la care Halep va juca în runda inaugurală marți seară, în jurul orei României 20:30. Sportiva a dezvăluit că agitația din arene și gălăgia reprezintă factori care îi influențează negativ concentrarea, starea de spirit și, de aici, și jocul Simonei are de suferit. Totuși, Halep este conșientă că trebuie să înfrunte atmosfera de la New York și speră ca la această ediție să se adapteze mai bine condițiilor.

Este un pic prea mult pentru mine, trebuie să recunosc asta. Încerc să mă obișnuiesc, să îmi ajustez jocul cu atmosfera de aici, cea gălăgioasă și cu mulți oameni. Este puțin dificil pentru mine, dar de la an la an e mai bine și trebuie să muncesc să îmbunătățesc acest capitol. Totul e gălăgios aici, e multă agitație în timpul meciurilor. Totul e diferit pentru mine. Sper ca într-o zi să fiu relaxată“, a declarat Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here