Cristoiu, atac suburban la Rareș Bogdan: ”E rujul PNL-ului!” Dar Cristoiu??

0
852

Ion Cristoiu este dezamăgit complet de europarlamentarul Rareș Bogdan de la care a avut numeroase așteptări. Analistul politic spune că Partidul Național Liberal (PNL) ar fi la fel de învechit și demodat ca și Partidul Social Democrat (PSD). 

Ion Cristoiu este nemulțumit de politicianul Rareș Bogdan

Jurnalistul Ion Cristoiu este foarte supărat pe vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, pentru că acesta nu ar fi prezent pe scena politică și nu ar fi adus nicio schimbare de când este în partid. De asemenea, analistul politic consideră că Rareș Bogdan – la ale cărui emisiuni TV participa cu mare veselie – „este rujul cu care se dă PNL-ul pe buze ca să pară mai tânăr decât este și mai puțin prăfuit.” 

„Vicepreședinte PNL, Rareș Bogdan este o uriașă dezamăgire pentru mine pentru că, în momentul în care a intrat în politică, am fost convins că va aduce în PNL și în politică o înnoire, o înviorare, o schimbare radicală, a piuit, a scâncit o săptămână, două, l-au pus acum mare șef și este pe zi ce trece imaginea lui Rareș Bogdan, cel puțin pentru mine, este rujul cu care se dă PNL-ul pe buze ca să pară mai tânăr decât este și mai puțin prăfuit.”, a spus jurnalistul pentru stiripesurse.ro.

Analistul politic Ion Cristoiu aseamănă PNL cu PSD

De asemenea, Ion Cristoiu spune că PNL este tot un partid vechi și prăfuit la fel ca PSD. „PNL-ul a rămas în continuare un partid prăfuit ca și PSD, partid vechi, nemodern, nemodernizat și am tot mai mult impresia că l-au adus pe Rareș Bogdan ca să, v-am spus să fie rujul cu care se dă PNL. Din acest punct de vedere, dacă Rareș Bogdan nu se trezește și nu se vede prezența lui, nu turuiala lui”, a declarat Ion Cristoiu.

„Dacă Rareş Bogdan m-ar fi întrebat, m-a întrebat multe lucruri când s-a înscris în politică, dar dacă m-ar fi întrebat de ce nu m-am înscris eu, Cristoiu, i-aş fi răspuns cu ce i s-a întâmplat lui, anume: cele două sunt lumi net diferite. Poţi să vii din presă, marea vedetă, mare, şi dincolo intri într-o lume unde nu mai eşti vedetă”, a explicat Ion Cristoiu în urmă cu două luni despre europarlamentarul Rareș Bogdan., potrivit ziaruldeiasi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here