Soție de milionar, numită consul general la Bologna. De astfel de oameni avem nevoie

0
446

Faptele și cifrele vorbesc de la sine. Nu este nevoie să comentăm. Așa e bine să se facă politica și să construim societatea capitalistă multilateral dezvoltată în România. Noi vă prezentăm ceea ce au scris și alții, înaintea noastră. Guvernul Ciolacu numește în funcții importante oameni realmente de valoare. Nu e de aplaudat? Ba da, din toate punctele de vedere. Aplaudăm.

Prin urmare …

”Soția milionarului Nicolae Nasta, numită consul general la Bologna. Cuplul deține o avere fabuloasă. Laura Nasta a fost director general la ANAF.

Soția milionarului Nicolae Nasta, numită consul general la Bologna. Schimbare importantă la conducerea consulatului general de la Bologna. În cadrul ședinței de guvern de joi, 31 august, au fost adoptate patru Hotărâri de Guvern privind noi numiri în funcția de consul general, șef de oficiu consular de carieră cu rang de consulat general.

Noile propuneri de numire au rezultat în urma punerii în aplicare a Procedurii de numire a consulilor generali ai României. Aceasta a fost ansată pe data de 15 martie 2023, de către Ministerul Afacerilor Externe, împreună cu Secretariatul General al Guvernului, conform anunțului publicat pe site-ul oficial al instituției.”

Citiți mai departe articolul din care am citat mai sus pe evz.ro: https://evz.ro/sotia-milionarului-nicolae-nasta-consul-bologna.html

În ce ne privește, să fim bine înțeleși, aplaudăm decizia onoratului guvern.

De astfel de oameni, precum noul consul general al României la Bologna, avem nevoie. Aplaudăm. Felicitări și mult succes în noua funcție! Și, în general, succes în viață! Asta este România meritocrată. Totul pe bază de valoare.

Soțul milionar a terminat facultatea și a obținut licența la 42 de ani, dar nu se știe la care universitate

Milionarul Nicolae Nasta, fostul secretar general al partidului ALDE, a fost numit la șefia celebrei companii de stat Romtehnica (în iunie 2020), instituție prin care Armata face toate importurile și exporturile de armament. Politicianul și-a luat licența în Drept la 42 de ani, adică la 23 de ani după terminarea liceului, dar în CV-ul său ține secretă universitatea în cadrul căreia ființează facultatea absolvită de Nasta.

Același soț milionar i-a împrumutat 245.000 € unui evazionist cercetat de DIICOT pentru constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani

”În declarație de avere a lui Nicolae Nasta este menționat un împrumut de 245.000 de euro acordat fostului său asociat Valentin Vasilescu, cetățean cercetat de DIICOT pentru constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani. Pe lista datornicilor lui Nasta se află și Marian Petrache, fostul lider PNL de la Ilfov, care trebuie să-i restituie 75.000 euro.

O avere impresionantă are și Laura Nicoleta Nasta, soția politicianului, care în prezent deține funcția de director adjunct la Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF, unde se ocupă de administrarea veniturilor statului. În declarațiile de avere ale acesteia nu au fost menționate împrumuturile acordate în nume personal de soțul ei, ba chiar apar informații contradictorii cu privire la suprața unui teren din Ilfov pe care cei doi soți îl dețin împreună.”

Și aici am citat dintr-un foarte interesant articol. Îl puteți citi în întregime, chiar merită, aici: https://newsweek.ro/investigatii/exclusiv-nicolae-nasta-seful-afacerilor-cu-armament-ale-statului-i-a-dat-245000-unui-evazionist

Apropo: omul, Nicolae Nasta, nu a făcut niciun rău că a împrumutat un prieten.

Felicitări tuturor: de astfel de oameni avem nevoie

După toate cele de mai sus, concluzia nu poate fi decât una singură: valoarea e cel mai important criteriu, de astfel de oameni avem nevoie! Mult succes onorabililor soți Nasta, oameni excepționali, oriunde s-ar afla!

Numai așa putem ajunge pe culmile cele mai înalte ale demnității și prosperității.

Trăiască România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here