Prințul Harry nu este fiul lui Charles. Cine e tatăl său?

0
996

În cartea sa autobiografică, intitulată „Spare” („Rezervă”) și lansată pe 10 ianuarie, prințul Harry nu a ocolit subiectul legat de zvonurile privind aventura dintre mama sa, prințesa Diana, și maiorul James Hewitt. Mai mult, el spune că tatăl său, Regele Charles al III-lea, i-ar fi sugerat că este fiul lui Hewitt.

„Cine știe dacă sunt cu adevărat Prințul de Wales? Cine știe dacă sunt chiar tatăl tău adevărat? Poate că adevăratul tău tată este în Broadmoor, dragă băiat!”, ar fi spus actualul Rege Charles

Harry a considerat totul o „glumă neamuzantă, având în vedere zvonul care circula tocmai atunci că tatăl meu real era unul dintre foștii iubiți ai mamei: maiorul James Hewitt”. De asemenea, el a spus și care ar fi fost motivele acelei speculații

„O cauză a acestui zvon a fost părul roșcat al maiorului Hewitt, dar o altă cauză a fost sadismul. Cititorii de tabloide au fost încântați de ideea că băiatul cel mic al Prințului Charles (titulatura de atunci-n.r.) nu era copilul său. Nu a contat că mama mea nu l-a întâlnit pe maiorul Hewitt decât după mult timp de la nașterea mea, povestea a fost pur și simplu prea bună pentru a fi abandonată”, a afirmat prințul Harry, Duce de Sussex, în volumul său de memorii.

Prințesa Diana a recunoscut că a avut o aventură de cinci ani cu Hewitt, într-un interviu acordat jurnalistului BBC Martin Bashir, în 1995. Atunci, ea a confirmat că relația lor a început în 1986, la doi ani după ce s-a născut Ducele de Sussex.

Interviul a fost difuzat în cadrul emisiunii „Panorama” și a fost vizionat de 23 de milioane de persoane. Acest fapt i-a propulsat cariera lui Martin Bashi, care acum are vârsta de 58 de ani.

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here