Marii tâlhari ai pandemiei. Bani grei pe seama bolii, a vieților și a groazei noastre. Azi, la DNA, escrocul VIRGIL MUSTA, din Timișoara

0
957

O investigație a ziarului Libertatea a relatat, încă din plină pandemie, adică din luna octombrie 2020, cum timișorenii cumpărau teste PCR pentru depistarea COVID de la clinica privată a familiei ”celebrului” sfătuitor și vraci anti-covid, doctor Virgil Musta, la preț de 300 de lei, iar spitalul public (adică al statului, adică din banii dumneavoastră) unde acesta era șef de secție, le prelucra, pentru că, ce să vezi?, clinica privată a derbedeului mincinos (mincinos desigur pe banii noștri, ai dumneavoastră, nu pe banii lui), așadar clinica nesimțitului care ne cerea (ne sfătuia, vezi Doamne) să ne testăm – ca să câștige el bani grei – și să ne și vaccinăm, dacă se poate de 10 ori, că oricum ne îmbolnăveam, și cu și fără vaccin), prin urmare clinica lui nu avea nici oamenii și nici aparatura PCR necesară.

Procurorii DNA au trimis în judecată patru persoane din spitalele timișorene: Virgil Musta, ditamai șef de secție la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Diana Manolescu, director medical la același spital. Diana Maria Albu, coordonatoarea asistentelor medicale la același spital de stat. Mihaela Paica, medic la clinica Profilaxis SRL.
Citeşte întreaga ştire: Afacerile pandemiei: DNA l-a trimis în judecată pe doctorul timișorean Musta, după ce Libertatea a scris că spitalul de stat unde era șef de secție avea contract de teste COVID cu clinica privată a familiei sale

Escroc = persoană care înşală pe alţii şi îşi însuşeşte, prin mijloace frauduloase, bunuri străine; pungaş, şarlatan. (Dicționarul Explicativ al Limbii Române, DEX)

Escroc = persoană care înşală pe alţii şi îşi însuşeşte, prin mijloace frauduloase, bunuri străine; pungaş, şarlatan. (Dicționarul Explicativ al Limbii Române, DEX)

Citeşte întreaga ştire: Afacerile pandemiei: DNA l-a trimis în judecată pe doctorul timișorean Musta, după ce Libertatea a scris că spitalul de stat unde era șef de secție avea contract de teste COVID cu clinica privată a familiei sale.

Escroc = persoană care înşală pe alţii şi îşi însuşeşte, prin mijloace frauduloase, bunuri străine; pungaş, şarlatan. (Dicționarul Explicativ al Limbii Române, DEX)

Iar termenul de ”escroc”, folosit în titlu, este un adevărat ”alint” pentru acest infractor și derbedeu fără scrupule, prezentat de presa și televiziunile care au luat și ele bani grei de la guvern ca un adevărat al ”erou” al așa-zisei ”pandemii”, nedeclarate nici până azi în România. Poate s-au referit la unul care mințea și FURA EROIC din buzunarul timișorenilor și nu numai din al lor, profitând de spaima, de groaza firească a oamenilor, îndemnați și aproape forțați la spitalul DE STAT al derbedeului Musta să se testeze NUMAI cu teste PCR, cumpărate de oamenii amărâți cu bani grei de la (de unde oare?) clinica lui particulară, desigur. Chiar dacă acolo nu se prelucra niciun test, iar toate se întorceau la spitalul de stat unde escrocul era mare șef – și unde totul se finaliza pe banii statului, adică ai dumneavoastră, în vreme ce escrocului îi intrau în buzunar zecile și sutele de milioane cu care erau cumpărate PCR-urile de cetățenii îngroziți și deprimați.

Cum se poate numi așa ceva altfel decât escrocherie? Iar asta cu foarte, foarte, foarte mare indulgență.

Evident că un astfel de infractor mizerabil ne trezește și sentimente de milă.

Dar mai ales, mai ales, o senzație de vomă și de scârbă profundă. Suntem convinșl că dosarul lui penal îl va duce exact acolo unde trebuie și unde merită din plin.

La vremea aceea, prin 2020și 2021, noi stăteam cu gura căscată și ascultam toate aberațiile acestui infractor mizerabil și ale multor altora ca el sua mai răi ca el, care făcea bani, și bani serioși, pe seama bolii, a pandemiei și mai ales a spaimei PE CARE EI ÎNȘIȘI O BĂGAU în mințile noastre slabe și speriate!

În ce ne privește – evident, NUMAI justiția poate hotărî – nici nu există încă, în România, pedepse suficient de mari pentru astfel de canalii, intitulate ”medici”, ”doctori”, care au mai și depus jurământul lui Hipocrat.

Felicitări sincere DNA, e un început, un început foarte important și necesar, însă acest grețos Musta nu e nici pe departe singur, drumul e încă lung, dar avem încredere în această instituție care demonstrează că își face datoria.

Dacă aveți cumva rețineți în a ”asimila” aceste rânduri, vă reamintim că omul s-a îmbogățit masiv în anii 2020 – 2022, lăsând la o parte faptul că are un slaraiu net de peste 150 de milioane de lei vechi lunar.

Ar trebui să ne fie milă de el, nu-i așa?

Se strânge lațul, băieți, vorba regretatului Traian Tomescu, la Recursul Etapei, prin 2004 …


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here