A început Marele Tăvălug Mondial care nu mai poate fi oprit. Justiția a dispus prima despăgubire maximă pentru ACEI morți (BBC)

0
639

Nu e NICIUN FAKE NEWS, ar vrea unii (mulți) și îi știm prea bine care.

Sigur, deocamdată nu sunt ACEI morți, ci ACEL mort. E doar o exprimare.

Iată ce se întâmplă PE PLAN MONDIAL cu startul unui uriaș tăvălug care va ajunge, inevitabil, și în România, fiind doar o chestiune de timp. E vorba de despăgubirile bănești, uriașe, pentru rudele celor ce au murit în urma ”vaccinărilor” (injectărilor) cu serurile experimentale anti-Covid.

Puteți citi lucruri TOTAL REALE pe link-urile de mai jos, ale unor prestigioase instituții INTERNAȚIONALE de presă, precum celebra BBC, dar și The Mirror, News & Star (fondată în 1910, Marea Britanie) și altele.

https://www.bbc.com/news/uk-england-tyne-61885899

https://www.bbc.com/news/health-61898694

https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/widow-gets-120000-pay-out-27288259

https://www.newsandstar.co.uk/news/20228905.vikki-spit-wins-first-astrazeneca-vaccine-compensation-settlement-fiances-death/

Așadar, fake-news? Nici pe departe. Astfel că, pentru unii băieți sau fete, dați-vă câte o palmă serioasă și citiți știrile cât se poate de curate și controlate de cenzura dură a chiar specialiștilor (în verificarea faptelor) de la celebrul BBC, cel mai important trust media din Marea Britanie.

Informația este că gigantul farmaceutic AstraZeneca a fost OBLIGAT de JUSTȚIA BRITANICĂ să plătească despăgubiri mari după ce o persoană a murit în urma injectării cu serul anti-Covid. Crede cineva că e singura persoană în această tragică situație? Ooooo, daaaa, e chiar singura…

Prin urmare, începe Marele Tăvălug Mondial sau Marea Decontare pentru Big Pharma și nu numai.

Deocamdată, primele semnale vin din Occident, acolo unde judecători competenți și intangibili n-au rămas indiferenți la dramele provocate de experimentul numit „vaccinare (injectare) în masă și la repezeală împotriva Covid-19”.

În mod cert tăvălugul justițiar se va prăvăli peste toată Europa și va cuprinde, mai devreme sau mai târziu, dar nu chiar foarte târziu, și România. Chiar dacă (și) la noi puterea Big Pharma atinge din păcate inclusiv sferele politice, și o știe toată lumea, încă mai există avocați care au curajul să-și asume astfel de bătălii, în numele unei dreptăți cerute tot mai aprig, cu lacrimi de durere ți de ură, de rudele îndoliate.

De-acum încolo se poate. Prima persoană care a zdrobit Big Pharma: VIKKI SPIT

Vikki Spit (38 de ani) este o cunoscută cântăreață de muzică rock din Marea Britanie. Ea a devenit prima persoană din lume despăgubită pentru un deces cauzat de vaccinul anti-Covid. Partenerul artistei, rockerul Zion (în FOTO, alături de Vikki Spit), din Alston, regiunea Cumbria, a murit după ce s-a injectat cu serul (experimental) produs de celebra AstraZeneca.

Imediat după ce a fost vaccinat, Zion s-a simțit rău și în mai puțin de 8 zile a decedat.

În urma procesului, compania AstraZeneca, unul dintre cei mai mari jucători din industria farmaceutică, a fost obligată să achite despăgubiri în valoare de 120.000 de euro. Totuși, Vikki Spit consideră suma mult prea mică și afirmă că a pierdut până la 300.000 de euro în urma decesului partenerului de viață.

Schema de despăgubire, după legi din 1979

Nemulțumită de suma pe care magistrații i-au oferit, cântăreața anunță că va contesta decizia. Ea susține că schema după care se acordă despăgubiri pentru situații de acest gen este depășită de realitate, datând din 1979. Chiar dacă a primit suma maximă de despăgubire trecută în această schemă, Spit este de părere că magistrații trebuie să țină cont de evoluția în timp a costului vieții și mai ales de inflația din prezent, mult superioară celei din 1979.

Ea solicită acum Guvernului Johnson să mărească plata maximă pentru a reflecta în mod fidel pierderea câștigurilor pe care o persoană în vârstă de 40 de ani le-ar fi obținut înainte de pensionare.

În Regatul Unit, plățile pentru daunele cauzate de vaccinare sunt disponibile oricărei persoane ajunse în invaliditate ca urmare a vaccinării, iar oamenii pot aplica și în numele rudelor decedate. Schema oferă sume unice, fără taxe, de până la 120.000 de euro.

Pe 13 mai 2021, chiar a doua zi după ce s-a vaccinat, rockerul Sion a acuzat dureri de cap „chinuitoare”. Paramedicii chemați de cei doi le-au spus că bărbatul are o migrenă mai puternică. Șase zile mai târziu, el murea în Royal Victoria Hospital, din Newcastle, iar pe certificatul de deces doctorii au confirmat că moartea a survenit din cauza complicațiilor apărute în urma vaccinării anti-Covid.

În urma unui proces lung și chinuitor și abia după intervenția NHS Business Services Authority (administratorii schemei de compensare din Newcastle), la 17 iunie s-a dat un verdict definitiv în acest dosar. „Sunt încă frântă de pierderea bruscă a partenerului meu. Dincolo de această traumă emoțională, m-am confruntat și cu dificultăți financiare ca urmare a pierderii contribuției sale la finanțele gospodăriei noastre. Nu există un ajutor financiar adecvat din partea Guvernului pentru a-i sprijini pe cei care și-au pierdut familia din cauza vaccinului, trebuie făcut ceva!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here