Președintele revine

0
376
WASHINGTON, DC - MARCH 06: U.S. President Donald Trump meets with Danny Burch in the Oval Office on March 6, 2019 in Washington, DC. Burch, who had been living in Yemen working for an oil company, was abducted and held captive for a year and a half by rebels in the country. (Photo by Tom Brenner/Getty Images)

Surprize majore peste Ocean. Donald Trump își reia lupta cu și mai multă convingere. O serie de evenimente importante urmează să fie organizate în SUA.

Republicanii își pun, din nou, speranțele în fostul președinte al SUA, Donald Trump. Și încă speranțe mari. În contextul în care interesele democraților din Senat și Cameră, pe fondul alegerilor intermediare din 2022, vor fi dificil de apărat, republicanii consideră că Trump îi poate ajuta să câștige Congresul. Prioritatea acestora nu e neapărat reprezentată de candidatura a lui Trump în 2024, chiar dacă aceasta este – deja – aproape o certitudine.

Donald Trump a anunțat că va participa la primul său miting important de după părăsirea funcției de președinte al SUA.

Este pentru prima dată când Donald Trump participă la un miting de o mare importanță după ce și-a pierdut funcția de șef al SUA. Desigur, pe parcurs fostul președinte a mai luat parte la întâlniri, însă în SUA se susține că odată cu organizarea mitingului amintit începe un „tur al răzbunării” al fostului lider.

Donald Trump vrea să reia legătura cu susținătorii săi și să îi sancționeze pe republicanii care i s-au opus, în loc să îl sprijine, în urma evenimentelor neplăcute ce au avut loc odată cu noile alegeri prezidențiale din State.

Mitingul va fi organizat în Ohio. Trump urmează să îl susțină pe Max Miller, un fost consilier al președintelui american, pe care l-a sprijinit în candidatura sa împotriva parlamentarului Anthony Gonzalez, cunoscut pentru poziția împotriva republicanului. El este unul dintre cei care l-au pus sub acuzare pe Trump după tentativa de insurecție.

Fostul președinte și-a mai anunțat sprijinul pentru contracandidatul senatoarei Lisa Murkowski, care a votat pentru condamnarea lui Donald Trump în cadrul procesului din Senat.

Mitingul care va fi organizat în Ohio reprezintă unul dintre cele trei evenimente importante pentru Donald Trump. El urmează să se deplaseze și la granița cu Mexic, pentru a discuta cu guvernatorul texan Greg Abbott. Ulterior, se va reîntoarce în Florida, unde va fi organizat, pe 3 iulie, un miting la Sarasota

Donald Trump susține, în continuare, că a câștigat alegerile prezidențiale de anul trecut. Fostul președinte continuă să îl acuze pe fostul vicepreședinte al SUA despre care spune că putea lua toate măsurile astfel încât să stopeze validarea liderului Joe Biden pe 6 ianuarie, notează Reuters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here