”Lupta pentru șefie la liberali este un măcel! S-a dus dracului orice… ”

0
472

Cunoscutul scriitor, filosof și analist politic Stelian Tănase, fost Președinte Director General al TVR (propus chiar de PNL) susține că liberalii au renunțat la orice înțelegere, de tip ”gentelman agreement”, de a nu se ataca în public, iar întreg războiul pentru șefia PNL se va desfășura cu toate armele (unele lipsite de orice fair-play) chiar în presă, adică în fața publicului larg.

”Nu știu de ce domnul Orban a ales să mintă, poate a sperat că nu va ajunge în spațiul public. Sunt îngrijorat pentru că o face a treia oară, deși am semnalat ca astfel de chestiuni să nu se mai perpetueze în discursul domniei sale. Domnul Orban a hotărât și a cedat trei ministere-cheie ale Partidului Național Liberal. Dacă dânsul mă provoacă, voi răspunde mult mai decent decât aș fi făcut-o cu un an sau doi în urmă și decât aș fi scris pe Facebook.(…) „

„A făcut acest lucru ca să își cimenteze poziția de la Camera Deputaților, de aceea. Pur și simplu, pentru postul lui de la Camera Deputaților, a dat de o parte PNL. Niciodată nu aș fi spus asta, dar astăzi m-a șocat ce a spus. Nu pot să stau și să mă uit. Dacă aș sta să enumăr toate minciunile spuse de el… . Sper să termine cu atacurile și să nu continue pentru că, dacă eu mă apuc să vorbesc, îl va durea stomacul rău de tot“ — a declarat Rares Bogdan cel cu caracter de bronz intr-un exercitiu de spălat rufelele familiei in public. Unde? La postul de știri Romania TV ot Sebastian Ghiță, omul serviciilor, tranfug in Serbia. Și-a găsit și unde să facă mari dezvăluiri. În familie. O fi întimplare, zic.

Cert este că asigurarea date de sefii PNL că va fi o competiție între gentlemani, desfășurată cu fair-play, s-a cam dus dracu. O gogoriță ca atitea altele. RB a dat personal multe exemple ca jurnalist si apoi ca politician. Lupta pentru șefie la liberali e deja un măcel – cum am fost obisnuiși să vedem în 30 de ani. Păcat. Amintesc că spectacolul – degradant -se va desfășura în public, cu toată lumea de față.”, afirmă politologul și scriitorul Stelian Tănase, LIBERAL CU VECHI STATE DE SERVICIU, pe pagina personală de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here