Denise Rifai explodează: ”De ce, Doamne? De ce, măi Nicușor? Ce se întâmplă în țara asta?” FOTO

0
350

Fără să pună niciun moment problema din punct de vedere politic, jurnalista Denise Rifai îl critică extrem de dur, practic îl ”pulverizează” pe noul primar general al Capitalei, Nicușor Dan, în special din cauza traficului INFERNAL din București, oraș considerat în prezent cel mai aglomerat și cel mai greu circulabil oraș din Lume! Rifai spune că, după ce că erau deja mari probleme încă din perioada anterioară, în loc ca acestea să fie rezolvate (măcar treptat), s-a trecut, sub conducerea noului primar, la închiderea circulației ȘI PE ALTE artere, ceea ce a cauzat grave probleme întregului oraș. Nimic nu s-a schimbat în bine. Dimpotrivă.

”Doamne, de ce sa transformi traficul mai omenesc din aceste zile de weekend intr-unul cumplit, cu zeci de masini in coada si cu soferi care sa-si stoarca creierii si waze-ul pe unde sa o ia ca sa evite drumurile inchise de Luminatia sa, Primarul Capitalei !!!!!

Cand era Firea, in fiecare sfant weekend aveam problema asta, de cand venea caldura si pana cand reincepea toamna! Acum, vad ca noul primar, nu doar ca persista in aceleasi probleme, dar a preluat pana si acest cumplit obicei!!!!

De ce, Doamne????! De ce sa stam in traficul asta cumplit???? De ce, mai Nicusor, ai inchis jumatate din oras ??????!!

Ce or manca oamenii astia !??! Ce or avea ei in cap????! Ce se intampla in tarisoara asta???!

Oare nimeni nu intelege ca BUCURESTIUL este CAPITALA Romaniei, adica cel mai incarcat si complex oras din toata tara asta, din toate punctele de vedere???? Pe bune, chiar nu e camp de promenada! Avem treaba, ba chiar multi dintre noi MUNCIM SI IN WEEKEND!!!!!!

Ps. Si cata resursa se consuma. Cati politisti sunt asezati in strada, si ii bate soarele in cap, doar ca sa tina circulatia inchisa si deci sa asiste la nervii si furia soferilor!”, a scris Rifai pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here