Nu știm ce mai poate veni! Donald Trump, reinstalare la Casa Albă în luna august a acestui an

0
451

Revista americană National Review scrie despre o posibilitate care dă fiori (foarte) reci multor lideri ai planetei, anume aceea ca fostul președinte republican Donald Trump să fie reinstalat la Casa Albă, atenție, chiar în luna august a acestui an. Despre asta relatează și The Hill, amintind de discuțiile purtate de Trump cu jurnaliștii conservatori care ar putea scrie despre subiectul în cauză.

Totul pare șocant, dar realitatea e cu totul alta. În SUA se vorbește mult – dar șoptit – despre revenirea lui Donald Trump, fie că aceasta ar avea loc în 2024, fie ceva mai devreme sau chiar în luna august a acestui an. Evident, presa oficială de peste Ocean, dar și din Europa, nu se înghesuie deloc să scrie despre revenirea lui Trump, într-un moment în care mai marii Lumii s-au grăbit enorm, din ianuarie încoace, să împartă cam tot ce se putea.

Și totuși… Nu se știe niciodată ce ne rezervă viitorul.

Informația de care aminteam în primul paragraf a fost dezvăluită în premieră pe Twitter, în urmă cu câteva zile, de către jurnalista Maggie Haberman de la New York Times, una dintre publicațiile care nu au fost între cele mai apropiate de Trump în timpul mandatului său.

Cu toate acestea, informația a fost confirmată de către revista conservatoare National Review care a publicat joi un articol intitulat „Maggie Haberman are dreptate” și în care afirmă că multiple surse au relatat că Trump poartă discuții cu jurnaliști, politicieni și alte figuri proeminente. Oare ce știe Trump și nu știm noi? Pentru că știe ceva.

Revenirea lui Trump ar fi legată de faptul că acesta s-ar întoarce la Casa Albă după ce afirmațiile sale (nedovedite până acum), potrivit cărora alegerile prezidențiale de anul trecut i-au fost furate, vor fi dovedite adevărate, potrivit Forbes.

Fostul președinte republican îi îngrijorează pe mulți și afirmă, din ce în ce mai apăsat, că va fi reinstalat la Casa Albă după ce mai multe audituri ale rezultatelor alegerilor din Arizona și alte state americane vor fi finalizate, conform celor afirmate de Charles W. Cooke, autorul articolului din National Review

Informația publicată de revista conservatoare vine la o zi după ce Haberman a afirmat, în timpul emisiunii „New Day”, difuzate de CNN, că Trump tratează cu legiuitori republicani și jurnaliști conservatori care să-i promoveze și să-i susțină revenirea.

„A încercat să convingă editorialiști conservatori să publice într-un mod mai mainstream că aceste alegeri i-au fost, citez, furate”, a declarat Haberman.

National Review a fost una dintre publicațiile importante, puternic implicate în alegerile prezidențiale de anul trecut.

Este considerată cea mai prestigioasă publicație conservatoare din Statele Unite, aceasta contribuind de decenii la modelarea și promovarea conservatorismului american.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here