FOTO. Incident grav la o şcoală din Bucureşti. Sânge, atac armat și două victime. Ce a urmat

0
512

După șocul de la Arad, cu explozia comandată a unui Mercedes și moartea șoferului, continuă să vină vești proaste, despre alte acte de violență pe teritoriul României. Și asta la București! Și încă într-o … școală generală!

Doi tineri, unul de 17 ani și celălalt de 21 de ani au ajuns în stare gravă la spital după ce s-au înjunghiat. Se pare că a fost vorba de un scandal la care, inițial, au participat mai mulți tineri, toți fiind din afara școlii!

Au fost însă doi ”actori principalli” care au avut un conflict spontan, foarte violent, alături de ceilalți. Inițial aceștia s-au lovit, după care lucrurile au degenerat. Ei s-au atacat reciproc cu cuțitul, armă albă care, după primele cercetări, ar fi aparținut chiar unui dintre cei doi. Cuțitul era pregătit anume pentru un atac ”decisiv”, posibil mortal, tinerii lovindu-se cu arma în zona spatelui, dar și a capului!

Tânărul de 17 ani a fost transportat de urgență la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar celălalt agresor la un alt spital din Capitală. Intervenția foarte promptă a SMURD și a Salvării a salvat viața celor doi, aflați acum, conform unor surse medicale, în stare stabilă, dar care este monitorizată non-stop

Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială Petre Ghelmez nr. 58, din București (în FOTO). Nimeni nu știe deocamdată ce au căutat cei doi, transformați din agresori în victime, în această scoală, cum și de ce au ajuns și AU AVUT ACCES în școală sau în imediata apropiere a școlii, provocând stări de panică și de spaimă elevilor cu vârste mult mai mici!

Vom vedea cine se face vinovat de accesul NEAUTORIZAT al celor doi, cu arme asupra lor – fapt foarte grav, într-o unitate de învățământ!

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here