FOTO. Rock-ul românesc renaște, la ceas de seara, în inima Capitalei! ”Magicianul” și trupa care îți mângîie sufletul

0
1676

Realmente aproape de centrul Bucureștilor, la fostul (celebru) Ecran Club, în prezent foarte apreciatul Club Quantic, are loc, la tandru ceas de seară, joi, 3 iunie, de la ora 20, un moment de mare semnificație pentru legenda și tradiția de suflet Capitalei României: renumita și iubita trupă de muzică rock ”Timpuri Noi” revine cu un concert de zile mari, la nivelul și valoarea cu care trupa ”Magicianului” Dan Iliescu (în FOTO) ne-au obișnuit – pe cei mai ”bătrâni”, – încă din anul 1980, dar și pe ”copiii” născuți mai după 90!

Pe atunci, în anii 80, muzica celor de la ”Timpuri Noi” era una total neconvențională și însemna mai mereu, un subtil dar intens protest la adresa sistemului comunist în care băieții lui Iliescu erau obligați să creeze și să cânte. Dar au făcut-o. Și încă cum!

E vorba, mai exact de concertul „MUZICI VECHI, CU TIMPURI NOI”, un eveniment de suflet și de iubire pentru adevărații, autenticii iubitori ai muzicii contemporane de valoare, din București și din România.

Iar acum, întrebarea pe care și-o pun toți bucureștenii și românii este: „CÂND ȘI UNDE VEȚI MAI CÂNTA, DAN ILIESCU?”

Într-o ingenioasă prezentare pe Facebook, cei de la QUANTIC PUB scriu: ”Adeline face mâine 10 zile de rapel, Tanța și-a facut test RT-PCR azi, iar Stere iși face testul rapid joi dimineață. Deci, #JOI ne vedem cu Timpuri Noi, gașcă completă!”

Sigur, ar fi multe de spus despre acest remarcabil moment. O vom face și după concertul la care vă invităm din tot sufletul, pentru că noi vom merge, pentru a-i revedea pe de mult celebrii și iubiții muzicieni Dan Iliescu (chitară și voce, fondatorul, mentorul și conducătorul trupei) și Felix Sfura (tobe și percuție, backing vocals).

Veți auzi, fără îndoială, toate piesele de forță ale băieților de la ”Timpuri Noi”, dinainte și de după 1990, piese cărora vocea și stilul inconfundabil ale lui Dan Iliescu le dau, acum, la 40 de ani de la înființarea trupei(!) o notă și un parfum cu totul aparte, accentuate de farmecul inegalabil și fără ”moarte” al Clubului Quantic!

VOM REVENI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here