Acuze PNL-USR în plen! Roman l-a făcut BOLȘEVIC pe Năsui: Sunteți praf și pulbere, vorbiți ca Troțki, nu aveți caracter!

0
709

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a adresat marți, în plenul reunit al Parlamentului, mai multe calificative jignitoare deputatului USR Claudiu Năsui. Scandalul a apărut după ce USR-istul l-a acuzat pe liberal că vrea să dea prin lege privilegii unor bugetari care au deja salarii de peste 10.000 de euro pe lună.

„Cei care controleaza trebuie să aibă salarii mari dacă nu vrem corupție. Sau vreți (corupție)? Aveti o teorie bolsevica, imi pare rau sa va spun, aveti o teorie socialista, stangista. Faceti asta doar din disperare pentru ca la ultmele alegeri procentul dvs e la limita pentru intrarea in Parlament ca alianta. Dle Nasui, lasati populismul deoparte. Nu mai faceit ipocrizie si populism de doi bani. Imi pare rau ca am crezut ca aveti caracter, dar nu aveti, dle Nasui (…) Tocmai l-am auzit pe Troțki din USR. Discursurile lui Troțki sunt la indigo. Tovarasul Nasui nun intelege si crede ca sunt privilegii. Am crezut ca sunteti un om pregatit. Sunteti praf si pulbere”, a declarat Florin Roman, în plenul reunit.

Deputatul USR Claudiu Năsui îl acuză pe liberalul Florin Roman că, prin intermediul unui proiect de lege, doreşte să creeze „noi privilegii” pentru membrii Consiliului de Administraţie al Autorităţii de Supraveghere Financiară. „Acum, pe final de mandat, parlamentarii sunt neatenţi. Grupurile de interese mizează pe asta pentru a-şi mai trece câteva privilegii”, a scris Năsui, pe Facebook.

„Deputatul USR Claudiu Năsui denunţă încă o încercare a PNL de a crea, pe ascuns, noi privilegii pentru membrii Consiliului de Administraţie al Autorităţii de Supraveghere Financiară, membri care au deja salarii de peste 10.000 de euro pe lună. Graţie unui proiect semnat de liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor, Florin Roman, aceştia ar urma să beneficieze şi de decontarea cheltuielilor cu locuinţa de serviciu, cazarea, diurna şi transportul, atâta timp cât nu au domiciliul în Bucureşti”, se arată într-un comunicat al USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here