Premierul Orban, atac în forță la Curtea Constituțională: Politrucii de acolo trebuie să dispară!

0
352

Premierul Ludovic Orban a criticat dur, joi seara, la Digi24, Curtea Constituțională, după „decizia abracadabrantă” pe care a luat-o în legătură cu alegerile parlamentare, spunând că această instituție trebuie „schimbată și curătață de politruci”, iar din componența ei ar trebui să facă parte tehnocrați.

„Decizia CCR mi se pare o încălcare flagrantă a Constituției de către organismul care trebuie să fie paznicul Constituției. Eu așa ceva… vă mărturisesc, deci, trebuie schimbat ceva, nu se mai poate așa, cu asemenea…

Trebuie schimbată componența Curții Constituționale, trebuie eliminați politrucii de acolo, trebuie să intre numai magistrați cu cariere serioase în spate, nu oameni care au făcut politică și care sunt numiți acolo ca să răspundă la comenzi politice!” – a declarat premierul Ludovic Orban.

El a învinuit CCR și pentru creșterea cazurilor de COVID de la începutul verii, pentru că a creat un vid legislativ.

„Multe din decizii vin împotriva intereselor fundamentale ale României, vă dau numai un exemplu – decizia legată de lipsirea autorităților sanitare și a Guvernului de orice mijloc de a opri răspândirea virusului, care a provocat o creștere, cea mai spectaculoasă creștere a numărului de cazuri”, a adăugat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here