Genial! Raed Arafat face mișto la greu: ”Nu e nevoie de taxe sau nivel intelectual, veniți, oricine poate fi doctor la Universitatea Facebook”!

0
542

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a făcut o postare publică neașteptată pe o rețea socială. Într-un mesaj ”oficial”, îi invită pe toți doritorii să se înscrie la ”Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook”.

”V-ați dorit vreodată să practicați medicina fără efortul de a fi responsabil pentru oamenii care mor? Ei bine, aici, la Școala de Medicină din cadrul Universității Facebook, deviza noastră este ”Oricine poate fi doctor”. Cursurile noastre cele mai populare includ: ”De ce măștile de protecție nu funcționează”, urmat de ”Măștile sunt nesănătoase și îți pot cauza îmbolnăvirea”.

Nu lăsați lipsa de pregătire medicală sau experiența să vă împiedice să postați sfaturi medicale rele. Cursurile noastre online nu sunt limitate ca număr de participanți și în plus, nu sunt necesare taxe de înscriere sau nivel intelectual. Înscrieți-vă acum și începeți-vă cariera de medic Facebook necalificat chiar astăzi!”, este invitația secretarului de stat.

Medicul Raed Arafat a postat și următorul mesaj alături de cuvintele de mai sus:  ”Cred ca mulți dintre comentatorii de pe Facebook și nu numai, au trecut prin această scoală de medicină.

Să aveți grijă de unde vă luați informațiile!”.

Așa, da, simț al umorului! Felicitări sincere! (PS Sigur, în generosul îndemn din titlu e v orba, de fapt, de afi ”medic”, nu ”doctor”, ceea ce e cu totul altceva. Doctoprul e ”doctor în științe”, nu medic, dar nu mai contează)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here