După ce nu s-a ”îngrijorat” deloc la uriașele proteste BLM, acum ONU indică guvernelor să interzică protestele, pe motiv de sănătate publică!

0
400
A rally organized by high school students brought thousands of protestors gather in Bethesda, MD, a suburb near Washington DC to voice their concerns about police brutality and systemic racism after the death of George Floyd in Minnesota by a Minneapolis police officer. Black Lives Matter protest, Bethesda, Maryland, USA - 02 Jun 2020,Image: 525958326, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Conform The Guardian, comitetul pentru drepturile omului de la Organizația Națiunilor Unite a stabilit că guvernele au dreptul să restricționeze protestele și demonstrațiile pe motive de sănătate publică, în condițiile în care protestele care au loc în aceste zile pe glob riscă, zic ei, să devină focare de infecție.

ONU atenționează că restricționările trebuie făcute rezonabil, și nu discreționar, doar acolo unde există o situație epidemică. „Pentru protejarea sănătății publice, restricții ar putea fi impuse în mod excepțional, acolo unde există o epidemie de boală infecțioasă iar astfel de adunări sunt periculoase”, spune raportul.

Doar că, ce să vezi?, pe toată planeta există epidemia/pandemia cu Coronavirus, așadar, autoritățile naționale vor interpreta că nicăieri nu ar trebui permise proteste publice. Iată câtă apă la moara celor care vorbesc despre instaurarea Dictaturii Medicale, nu-i așa?

Situația de acum ne poate face să ne amintim și de perioada de anarhie din SUA, declanșată sub pretextul morții afro-americanului George Floyd, perioadă care însă NU A ÎNGRIJORAT DELOC pe cei de la ONU la vremea declanșării ei sau la apogeulei de expresie anarhică. Că, nu-i așa, dacă susții Black Lives Matter, adică – între altele – JOS TRUMP, nu mai ești un pericol pentru sănătatea publică.

Totuși, în aceste zile, când multe proteste au loc împotriva abuzurilor autorităților din numeroase țări față de propriii cetățeni, hop și ONU cu îngrijorarea profundă față de protestele care pun în mare pericol sănătatea publică. Bravo! Așa trebuie! Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here