Portret de candidat la primărie: tânăr, neliniștit, șef de rețea, dealer de droguri, săltat de poliție

0
420

Surprinzător, șocant, incredibil, dar cât se poate de real. Un candidat PNL la funcția de primar a fost ridicat, astăzi, în urma unei operațiuni antidrog care s-a desfășurat în Timiș și Caraș Severin.

Totul a plecat din Ilfov, unde polițiștii antidrog au aflat că aprovizionarea dealerilor se face din vestul țării, relatează pressalert.ro. În urma investigațiilor, joi, s-a realizat un flagrant, în plină stradă, la Bocșa. Polițiștii de la ”Crimă Organizată” din Ilfov și Timiș au monitorizat ridicarea unui colet care a fost trimis din Spania și în care știau că este cannabis.

După ce coletul a fost ridicat de o femeie, agenții au înconjurat mașina suspectei, care, inițial, s-a blocat în mașină și a refuzat să coboare. În colet, ofițerii au descoperit 1,5 kilograme de cannabis. Din investigații a reieșit că femeia care a ridicat pachetul era doar o ”săgeată”, destinatarul real fiind ”distinsul” politician, adică Ionuț Marius Ciornenchi, nimeni altul decât candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei timișene Giera.

În baza mandatelor de percheziție emise de un judecător, polițiștii au descins la trei adrese, inclusiv la locuința acestuia din Giera. Ciornenchi și soția sa, cât și femeia care a ridicat coletul venit din Spania au fost reținuți și urmează să fie duși pentru audieri la DIICOT București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here