Pe cine trimite PNL în luptă grea cu Gabriela Firea

0
1122

UPDATE. Tot Gabriela Firea a fost anunțată ca fiind viitorul candidat al PSD la funcția de președinte al României, pentru alegerile din 2024 !

PNL își sprijină în continuare, la Primăria Capitalei, candidatul anunțat anterior, a spus premierul Ludovic Orban la Digi24.

Nicușor Dan cu siguranță rămâne candiat sprijinit de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei. E posibil să obțină și sprijinul PMP și atunci va avea toată dreapta de partea lui”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre discuții în interiorul partidului pe această temă.

El a mai adăugat că Nicușor Dan este un om „profilat pe problemele primăriei, le cunoaște” și a respins că ar fi existat dispute în interiorul partidului din cauza lui Nicușor Dan: „Poate uneori sunt ziariști sau siteuri care inventează. Decizia noastră a fost în unanimitate: Nicușor Dan este candidtaul pe care îl sprijinim la primărie”. Situație în care, adăugăm, bătălia la Primăria Capitalei – una foarte grea, cu orice variantă de încheiere – are toate șansele să se dea între Gabriela Firea și Nicușor Dan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here