Formidabilii noștri miniștri. A stat acasă, s-a pontat în ștatul de plată și a primit salariu ilegal

0
1081

Citiți mai jos câteva lucruri incredibile. Că sunt sau nu reale, veți stabili Dumneavoastră, în funcție de probele și dovezile care vi se prezintă chiar în material. Dacă sunt reale, repetăm, DACĂ SUNT REALE, atunci e grav, e foarte, foarte grav.

Și mai ales citiți din link-ul care încheie acest material.

Iar dacă acum, în România, toți miniștrii din Guvernul ”Omului ce Nu Poartă Masca și O Ține pe Masă Lângă Mâncare iar Apoi Zice ASTA E”, adică, ați ghicit, Toată lumea știe / Orban Meserie, așadar dacă acum miniștrii lui Orban sunt DEASUPRA LEGII, ei bine, niciun ministru nu va rămâne, chiar toată viața, cocoțat acolo, deasupra legii.

Noi credem și sperăm să nu fie adevărat ce va urma mai jos.

ARTICOLUL PROPRIU-ZIS. Surse judiciare au declarat pentru Q Magazine că Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cercetează în aceste zile situația locativă a patru persoane din conducerea ministerului Sănătății.

Pentru că deține două proprietăți în București, ministrul Tătaru nu poate beneficia de locuință de serviciu așa că l-ar fi pus pe secretarul general adjunct al MS, Codrin Lungu, originar din Bacău, să solicite o locuință de la RAAPPS pe care acesta ar fi pus-o la dispoziția actualului ministru, care a locuit luni de zile în același apartament cu Lucian Timofticiuc, cumătrul său numit recent la conducerea Antibiotice Iași.

Jurnalista Nora Noapte de la Q Magazine a descoperit că Lucian Timofticiuc și Tătaru ar fi scos din minister documente cu caracter de serviciu care nu pot părăsi sediul instituției. Citește pe larg în Qmagazine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here