”A murit Kim Jong-Un”! Vestea circulă deja, MASIV, neconfirmată încă oficial, dar situația e gravă și ținută ascunsă în Coreea de Nord

1
7203

UPDATE. Mai multe surse citate de numeroase publicații online din Marea Britanie prezintă tragic că liderul Nord Coreean Kim Jong Un ar fi decedat în SEARA DE SÂMBĂTĂ.

”Se pare că Kim Jong Un este mort, potrivit unei rețele de radioteleviziune din Hong Kong – vicepreşedintele televiziunii Hong Kong Satellite a declarat că Kim Jong Un ar fi mort citând o „sursă foarte solidă” – în timp ce o revistă japoneză scrie că omul-forte din Coreea de Nord se află într-o „stare vegetativă”, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pe inimă la începutul acestei luni.” scrie, chiar sâmbătă, prestigioasa publicație americană New York Post.

Așadar, dictatorul Coreei de Nord, Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte! Aceasta este știrea care a stârnit numeroase controverse în presa internațională și, deși nicio astfel de informație bulversantă nu a fost confirmată încă, populația din Coreea de Nord se așteaptă la tot ce-i mai rău în legătură cu liderul lor, în vârstă de numai 36 de ani!

Potrivit presei din China și Japonia, liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte, în stare vegetativă și fără nici cea mai mică șansă de recuperare. Se pare că persoana care a făcut anunțul este nepoata ministrului chinez de Externe, care ar fi mărturisit pe o rețea de socializare numită Weibo faptul că liderul comunist și-a pierdut viața pe patul de spital.

Pe de altă parte, o publicație japoneză scrie despre Kim Jong-un că se află „în stare vegetativă” și că nu există șanse ca liderul nord-coreean să-și revină, în urma operației complicate pe care a suferit-o, de curând, pe inimă.

Potrivit Reuters, China a trimis o echipă ce include experți medicali în Coreea de Nord, pentru a-l consulta și consilia pe Kim Jong-un.

În acest moment există o mulțime de zvonuri care se învârt în jurul lui Kim Jong-un: În timp ce unii spun că a murit, alții scriu în presă că se află pe patul de moarte și nu există șanse ca starea lui de sănătate să se îmbunătățească. Cu toate acestea, informația cum că liderul Coreei de Nord ar fi murit nu a fost confirmată de niciun oficial, așa că există, încă, numeroase controverse pe acest subiect. Mai mult, președintele SUA, Donald Trump, a negat rapoartele cu privire la starea de sănătate a liderului de la Phenian, spunând că acestea au fost incorecte. Un lucru care a ridicat semne de întrebare a fost faptul că Donald Trump a refuzat să spună, în fața reporterilor, dacă a luat sau nu legătura în tot acest timp cu oficialii nord-coreeni.

Sâmbătă, în Coreea de Nord va fi un eveniment extrem de important: aniversarea a 88 de ani de la înființarea Armatei Populare Coreene din 1932, un mare prilej de sărbătoare. Toată lumea așteaptă, însă, cu sufletul la gură ca liderul de la Phenian să-și facă apariția la acest eveniment la care vine, în mod normal, anual. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, presa internațională relatează că zvonurile potrivit cărora Kim Jong-un a murit sau este pe patul de moarte vor fi alimentate încă și mai mult.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here