Andreea Esca a suferit un accident groaznic la schi. Medicii i-a montat plăci şi şuruburi din Titan

0
480

Accidentele grave sau foarte grave pe pârtiile de schi nu ocolesc pesonalitățile din varii domenii. Dimpotrivă.

Cel mai celebru exemplu din acest punct de vedere este dat, după cum probabil știți, de pilotul de Formula 1 cel mai important din istoria sportului, Michael Schumacher, omul care în anul 2013 a avut un fosrte grav accident de schi în Elveția, accident după care nu a mai ieșit din coma profundă în care a intrat, devenind, prctic, o legumă.

Din păcate, nici îndrăgita vedetă tv autothtonă Andreea Esca nu a scăpat de un episod asemănător, din fericire, totuși, nu de gravitatea celui suferit de Michael Schumacher. Andreea a suferit un accident groaznic la schi, accident care a dus-o direct la spital.

Andreea Esca se afla pe Pârtia Bradul din Poiana Brașov, în ianuarie 2010, când un tânăr care se afla în coborâre pe o placă de snowboard a lovit-o, scrie ciao.ro.

Prezentatoarea știrilor Pro TV s-a ales atunci cu fractură de tablou tibial și a fost nevoită să apeleze la serviciile unei clinici din Viena.

Citeşte şi Accident pe pârtia de schi. Andreea Antonescu: „Am paralizat de frică”

Medicii i-au montat plăci și șuruburi din titan. Andreea Esca a fost nevoită să meargă în scaun cu rotile o perioadă lungă de timp și a mai durat ceva vreme până când a putut să meargă din nou.

Însă, Andreea Esca şi-a învins teama şi în 2015 s-a urcat din nou pe schiuri, iar în această vacanță de iarnă, vedeta este din nou la schi. Jurnalista a ales o stațiune din Alpii Francezi.

Vedeta s-a fotografiat pe pârtie, imaginile postate pe contul său de Instagram făcând deliciul fanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here