Ce face Adrian Năstase ca să își ia decorația înapoi!

0
271

Fără să fi găsit altceva mai bun de făcut imediat după Anul Noul, fostul premier și ulterior pușcăriaș de drept comun, Adrian Năstase, a declarat, joi seara, că gestul preşedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage decoraţia primită acum 17 ani a fost unul absolut meschin.

Năstase a început anul foarte belicos și a anunţat, nici mai mult nici mai puțin, decât că-l va da în judecată pe şeful statului.

„Am trecut într-o altă fază, am făcut plângere, vom ajunge în instanţă. Este un gest discreţionar. Aţi văzut că m-am referit la un personaj celebru, la Iuliu Maniu, dar unii nu au înţeles. A te raporta la ceea ce s-a întâmplat acum 12 ani e absolut aberant. Mi se pare un gest absolut meschin”, a spus Adrian Năstase, la România TV.

Președintele Klaus Iohannis, a semnat la 11 decembrie decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here