Simona Halep o poate învinge chiar acum pe Bianca Andreescu

0
918

Fostul lider monidal – și viitorul lider – Simona Halep a fost nominalizată de WTA în ancheta pentru lovitura lunii august, cu un punct extraordinar jucat și câștigat la Rogers Cup. Campioana en-titre de la Wimbledon a participat la trei turnee în ultima lună a verii, în afară de competiția de la Toronto mai fiind prezentă în Statele Unite ale Americii la Cincinnati și la US Open.

Simona Halep, nominalizată la lovitura lunii august

Fostul lider mondial Simona Halep a fost nominalizată de WTA la lovitura lunii august cu un excepțional punct reușit în partida câștigată în fața rusoaicei Svetlana Kuznețova, scor 6-2, 6-1, în optimile de finală de la Rogers Cup. Pe serviciul adversarei, la scorul de 6-2, 5-0, românca s-a aflat în defensivă dar a reușit să câștige punctul cu un rever în cross scurt de mare excepție.

Pentru acest premiu, Simona Halep se va lupta cu Bianca Andreescu, nominalizată cu un punct din partida cu Serena Williams, din finala de la Rogers Cup. Canadianca a reușit o scurtă în fața americancei, aceasta fiind însă într-o formă fizică precară în meciul respectiv, când a și abandonat. Sportiva cu origini române a câștigat atunci turneul de la Toronto, după ce americanca a abandonat, cum spuneam, la scorul de 1-3 în primul set.

Simona a mai câștigat de două ori trofeul

La această categorie au mai fost nominalizate americancele Madison Keys, cu un punct reușit în partida cu Simona Halep din optimile de finală de la Cincinnati, și cuplul format din Bethanie Mattek-Sands și CoCo Vandeweghe, cu o reușită din turneul de dublu de la Cincinnati. Fanii vor putea vota pe site-ul WTA, iar rezultatele vor fi anunţate săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here