Probe pentru trafic de femei la Caracal. 10 complici ai lui Dincă

0
913

Alexandru Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă a avut nu mai puțin de zece complici! Unchiul Alexandrei Măceșanu a vorbit la România TV despre ancheta din cazul Caracal, explicând că multe informaţii nu se regăsesc în dosar. Familia fetei de 15 ani este decisă să facă o contraexpertiză în străinătate pentru stabilirea ADN-ului.

Alexandru Cumpănașu spune că Dincă a avut 10 complici

Totul trebuie să ducă la Dincă că tot dosarul să se închidă cât mai repede, să nu se mai vorbească de clanuri. Informaţia cu referire la doamna dusă acolo și violată de Dincă tot presa a descoperit-o. Eu cred că ancheta trebuie să se concentreze pe traficul de persoane. Am certitudinea că Dincă s-a ocupat de trafic de persoane si există informaţii certe despre traficul de pers al lui Dincă. Nu se investighează cât trebuie. Şi unde sunt complicii? Cei 10 bărbați.

Nu uitați că martorul care a venit inițial și a zis eu l-am crezut mai puțin. Omul ăla a spus că în cazul Luizei au fost 12 barbti care au fost duși să facă sex cu ea. De ce la dosar nu s-au regăsit mărturiile celor 11? Raj- martorul- ne-a zis că 12 pers sigur au fost acolo și au profitat de ea. Individul asta are legături și familia sa. Îi rog pe cei din familie să nege.

Cumpănașu spune că are probe că familia lui Dincă a făcut trafic de persoane

Avem suficiente probe să demonstrăm că din familie sunt implicați în traficul de pers de mult timp. Vecinii nu știu nimic. nu au văzut nimic dubios. Erau vecini de o viață dar nu au văzut nimic. Au auzit dar nu pot să spună pentru că ar deven complici”, a declarat Alexandru Cumpănaşu în exclusivitate la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here