Fiul lui Gino Iorgulescu, între viață și moarte. Ce viteză stupefiantă avea când a provocat accidentul

0
448

S-a aflat ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului! Fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal avea o viteză demnă de un avion de linie! Fiul lui Gino Iorgulescu a provocat un accident în urma căruia un tânăr de 24 de ani a murit nevinovat.

Ce viteză ar fi avut Mario Iorgulescu la momentul producerii accidentului

Tragicul eveniment a aVut loc pe șoseaua Chitilei, din Capitală, sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3 dimineața. Tânărul Iorgulescu se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, când a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

Chiar dacă în comunicatul de presă oferit de poliție nu s-a precizat ce viteză ar fi avut bolidul de lux condus de Mario Iorgulescu, martorii de la fața locului au declarat pentru cancan.ro că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri pe oră!

Mario Iorgulescu, în stare critică

Șoferul din cealaltă mașină se pare că nu a avut nicio șansă de scăpare. Imaginile cu mașina de 300 de mii de euro a lui Mario Iorgulescu sunt de coșmar. Cu toate acestea, fiul lui Gino Iorgulescu se pare că a ieșit din mașină pe propriile sale picioare, însă i s-a făcut rău la scurt timp după accea. Acesta a fost transportat de urgență la spital, unde a fost operat. Starea sa de sănătate este una critică, iar medicii sunt rezervați.

Mario Iorgulescu se întorcea de la o partidă de poker înainte de acccident

Cu puțin timp înainte de accident, a apărut și ultima postare pe care a pus-o fiul președintelui LPF pe rețelele de socializare. Astfel, pe instagramul lui Marco Iorgulescu se poate vedea cum acesta juca poker cu prietenii apropiați, chiar înainte să se producă tragicul accident de azi noapte.

Înainte de postările cu jocul de poker, Mario Iorgulescu a publicat un story cu un mesaj motivațional: „Este ușor să găsești pe cineva cu care să te odihnești. E mai greu să găsești pe cineva alături de care să construiești”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here