Liviu Dragnea, prăbușire totală și urlete în pușcărie

18
71784

Condamnat la trei ani și șase luni de închisoare după nenumărate ilegalități și abuzuri, Liviu Dragnea pare a trece printr-o prăbușire psihică în Penitenciarul Rahova. Situația devine disperată.

Condamnarea i-a picat foarte rău lui Liviu Dragnea. Acesta ar fi cu moralul la pământ. Surse din închisoare spun că fostul lider al PSD ar fi ajuns să strige numele iubitei, Irina Tănase, iar gardienii au foarte mare grijă ca nu cumva să se iște o tragedie.

Liviu Dragnea se află, în prezent, încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde a început executarea pedepsei de trei ani şi șase luni de închisoare. Vreme de 21 de zile, fostul lider al PSD se va afla în carantină, pentru a fi supus unor investigaţii medicale și pentru a se acomoda cu regimul de detenție.

„Este cu moralul la pământ, încă nu-i vine să creadă că a ajuns la închisoare. Este într-o stare foarte proastă, este trist și pare pierdut. A ajuns chiar să strige numele Irinei (n.r. iubita lui), dar și pe al șoferului. În fond, persoanele care erau tot timpul alături de el când se afla în libertate. Un lucru este cert, se va acomoda greu cu regimul de detenție.”, conform Cancan.

În prezent, la Rahova, Liviu Dragnea este păzit non-stop de gardieni, după ce autoritățile ar fi stabilit că fostul președinte al Camerei Deputaților este o persoană vulnerabilă în spatele gratiilor,iar mulți alți deținuți l-ar privi ca pe o posibilă țintă.

„ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor, n.r.) vrea să evite o tragedie, motiv pentru care gardienii îi acordă o atenție specială. Nu-l scapă nicio clipă din ochi, în așa fel încât să evite o eventuală tragedie. Au o grijă aparte de el, au primit directivă clară.”, potrivit aceleiași surse.

18 COMENTARII

 1. Ce tragedie sa evite gardienii? Aceea de a nu mai sta captra in fatza lui? Da’ sa-l lase in pace, fiecare om are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui…daca infractorului i s-a urat cu zilele, cu atat mai bine. Ce atata circ?!

 2. Nu înțeleg de ce are nevoie de atenție specială??🤔E deținut de drept comun și are aceleași drepturi și obligații ca ceilalți deținuți,care sigur au făcut mai puțin rău acestei țări.🤔Terminați odată cu linsul picioarelor unui hoț și țăran,căci asta este.😠😠😠

  • Vaide capul tau idiotule, care este mai hot ?: unul cu 47 dosare albite, cu case insusite ilegal, cu sute de mii € însușiti tot ilegal sau un politician cu 2 dosare,, facaturi” ,ostil regimului de rht iohannist?? Daca ai avea creier, ai judeca, L.D daca era vinovat de ceva era legat demult de zeița anticur.Luluta, se pare ca ai nevoie de ochelari de cal sa vezi lucrurile cu adevarat cum sint, prostie crasa

 3. Nu merită lașul ăla ipocrit nici un scuipat special, darămite atenție specială.
  Ați uitat așa de repede ce a făcut țărănoiul ăla infect și parvenit întregului popor, pe care l-a furat și păcălit precum i-a fraierit , însuși pe tovarășii lui de hoții și potlogării, mințind cu seninătate.
  Lăsați-l în grija viețașilor, colegii lui de după gratii că îl vor judeca ei cum trebuie…cu săpun sau fără.

 4. Cred ca articolu este scris tendențios ,știind ca cetatenilor nu le pasa de el indiferent ce va face in inchisoare.El face inchisoare pe drept,dar ce se va face cind va intra si DOSARU TelDrum,atunci pe cine mai striga.Au inceput nici macar colegi lui de partid sa nu le mai para rau de el,a distrus justitia ,TARA si chiar partidu pe care se baza pentru toate furturile lui.

 5. Cati amarati zac prin puscarii pt un leu , doi furati iar banditul asta e protejat sa nu se intample o tragedie ? Sugerez ca legea sa vegheze la recuperarea furturilor acestui excroc.

 6. L-am pus eu sau ceilalti concetateni sa fure, sa se foloseasca de fondurile europene pt satisfacii proprii ale lui si ale acolitilor sai, sa devina cel mai bogat bugetar? Marea majoritate a cetatenilor au muncit si muncesc cinstit si duc o viata cat de cat decenta, fara a iesi in evidenta prin averi extraordinare. El, Dragnea, a abuzat de functiile avute si s-a imbogatit furand . De ce sa ne fie mila de el? Atat el cat si ceilalti , asemenea lui, trebuie sa dea banii furati inapoi. Pana atunci sa suporte detentia.

 7. Gardienii trebuiau sa pazeasca pe Dl Coposu si toti batutii de soarta(bolsevica) ei nu au furat,nu au fost de acord cu un regim bestial comunist si pentru asta au suportat toate atrocitatile regimului trecut si a gardienilor….si acum s-a intors lumea cu „curul” in sus,gardienii pazesc HOTII sa nu-si faca „harakiri”…….lasa-ti ca nu-si fac nici o grija,cine consuma pe urma FURACIUNILE ?! (ex.bombonel)

 8. ‘Nu ii vine sa creadă ca este în închisoare’😂. Inocent și fără ilegalități la activ, s-a trezit sărmanul încarcerat. Of😂. Regimul asta preferențial nu este fondat. Câtor familii le-a făcut rău, noi sa ‘îl păzim de rele’?
  Pana și în penitenciar sunt discriminări?

 9. Dragnea Rahat…! Nimic mai mult. Nicio milă pentru un om fără milă față de un popor. O jigodie …! Il vor însoți, rapid, alții, de la Arsene de la Neamț, la alte figuri la fel de jalnice și toxice. Dumnezeu și-a întors fața către România!

 10. Dal in morții masi de nenorocit o merita sa stea acolo pe viața !!! Căci și romanii sunt mulți care suferă din cauza lui și a PSD- lui !!! Sa simtă ce simt și cei care n-au ce mâncau !!!

 11. Lasa, Dragnea, ca si noi am urlat la luna de neputinta cand stergeai cu noi pe jos. Si inca mai urlam, ca mostenirea lasata de tine in partidul leprelor hoate de la putere este puternica. Tu chiar te-ai crezut invincibil, idiotule!

 12. Dacă e adevărat ce scrieți ,atunci papagalii care păzesc puşcăria fac abuz în servici păzind expre’un deținut de drept comun chiar dacă a fost şeful camerei deputaților.
  Alo procurorilor şi judecătorilor …,ce păziți ??
  Sau şi vouă vă este frică de săpun’…!

 13. Sa faca toata familia lui gargara cu c…t si p…t, la fel si toti sustinatorii PSD. Numele Dragnea va ramane asociat cu insusi ciuma si numenu nu-l va purta cu mandrie.

 14. no vezi mai dragnea: Ce-ai fost si ce-ai ajuns! A vrut paza la fundul cu Jandarmeria, ei, uite ca ai acuma acuma paza personala la funduletul tau continuu si permanent. Ce ti-ai dorit aia ai primit. Sa mai spui ca suntem noi oameni rai. Acuma la ce mai strigi dupa Irinuca?… Aia nu ti-o mai putem da. Daca vrei poti cere cate o Irinuca acolo in penitenciar. Poate gasesti vreuna disponibila la baie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here