Imagini incredibile cu Liviu Dragnea și jurăminte la despărțire: „Vă iubesc!”. VIDEO

0
3567

După cum se știe, Liviu Dragnea, fostul lider PSD, se află închis la Penitenciarul Rahova, unde trebuie să execute o condamnare de trei ani și șase luni. Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție. 

Sâmbătă seara, postul de televiziune România Tv a oferit publicului mai multe imagini nedifuzate cu Liviu Dragnea de la ultima sa apariție televizată în platoul acestui post tv, mai concret din seara de vineri, 24 mai, cu mai puțin de 70 de ore înainte de a fi închis!

Este vorba despre o emisiune în care Dragnea a participat alături de candiații PSD la europarlamentare, cea în care a spus că și-ar dori ca Rovana Plumb să fie propunerea pentru funcția de comisar european.

În imaginile difuzat, Dragnea și Rovana Plumb își declară iubirea și admirația pentru colegii lor. Înregistrările sunt, așa cum am arătat mai sus, din seara zilei de vineri, 24 mai, cu două zile înainte de alegerile europarlamentare și cu 3 zile înainte ca Dragnea să fie condamnat și să ajungă la pușcărie pentru următorii 3 ani și jumătate.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare de completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Sentința este definitivă. Astfel, judecătorii au menținut condamnarea din prima instanță. Totodată, Liviu Dragnea trebuie să plătească 23.414 lei despăgubiri civile.

Imagini ROMÂNIA TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here