Femeia și Feminitatea

0
428

Femeia și feminitatea s-au descoperit pe sine ca puternice, dar folosesc (adesea) greșit această putere, chiar împotriva vieții și pentru a pedepsi bărbatul, în mod inconștient și tratându-l ca pe o pradă.

Ea, femeia, este chemată de Instanțe spirituale înalte să își asume responsabilități pe măsura puterii proprii. Bărbatul trebuie să facă un pas înapoi, ajutând femeia să crească în spirit și înțelegere, încurajând-o să devină perechea sa responsabilă, el învățând să iubească și să susțină viața în toate formele acesteia. Salvarea mediului, a speciilor care luptă să supraviețuiască, opțiunea pentru soluții amiabile și bazate pe o moralitate care să treacă dincolo de interesele proprii legate de aspectele materiale ale existenței și instalarea unei fraternități universale ca modalitate de lucru și colaborare, ar fi doar câteva sugestii pentru o reechilibrare a situației și din dorința de a asigura un viitor copiilor noștri și copiilor lor!

Cum am putea proceda altfel în aceste ultime ore a istoriei concurenței între semeni, când sistemul global își caută echilibrul pe nisipuri mișcătoare?

Nu sunt mai indicate bucuria și iubirea ? Sau, poate, bucuria iubirii ?

Chiar dacă plouă, să aveți o lună MAI cât mai caldă, cu tot ce vă doriți ! Și cu iubire !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here