Cumplit. Fiica lui Michael Jackson a încercat să se sinucidă, din cauza filmului despre presupusele abuzuri sexuale ale tatălui său

0
471

Paris Lackson, fiica celebrului star pop Michael Jackson ar fi recurs la gestul extrem în urma lansării documentarului „Leaving Neverland”, despre presupusele abuzuri sexuale ale tatălui ei asupra unor minori, scrie Daily Mail, citând TMZ.

Surse apropiate familiei Jackson spun că serviciile medicale au ajuns la Paris (21 de ani) în dimineaţa zilei de sâmbătă. În prezent, fotomodelul este în stare stabilă.

Recent, fiica lui Michale Jackson a declarat pe reţelele de socializare că nu este de datoria ei să-şi apere tatăl acuzat de pedofilie. Celebrul interpret a murit în 2009, la nici 51 de ani împliniți şi a lăsat în urmă o avere de 1,5 miliarde dolari. Paris Jackson şi fraţii ei, Prince şi Blanket, au moştenit jumătate din bani.

Cealaltă jumătate a mers la mama lui Michael Jackson, Katherine, custodele copiilor, chiar dacă mama acestora, Debbie Rowe, se află în viaţă.

Cu aproape 6 în urmă, în iunie 2013, Paris Jackson a fost internată într-un internat, după o tentiativă de sinucidere şi a primit sfaturi de la medici, în vederea reluării legăturilor cu familia, de care se îndepărtase, pentru scurtarea perioadei de recuperare. (foto pagesix.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here