Eveniment muzical de top. Vin Timpuri Noi! ”Moldova mon amour”, provocarea lui 2019

0
858

Renumita formație rock ”Timpuri Noi” pregătește numeroșilor săi fani un cadou excepțional pentru anul 2019. Este vorba de un nou album, care dă semne că va fi unul din cele mai mari succese ale îndrăgitei trupe și care abordează o temă extrem de dragă și sensibilă tuturor românilor: ”Moldova mon amour”!

Înființată în 1983, trupa ”Timpuri Noi” pare a deveni din ce în ce mai tânără cu trecerea anilor. Reputatul chitarist și solist vocal Dan Iliescu, întemeietorul trupei în anii 80, alături de colegii săi Felix Sfura (tobe) și Silviu Sanda (bass, voce), ne propun o experiență muzicală cu totul inedită.

„Moldova mon amour” vine… vine pentru voi cei care inca asteptati Timpuri Noi, care inca serbati Victoria, pe care va suna Varu sa va ia la concert, unde dati peste Luca in baie, cu ochii in decolteul lui Mimi… n-a tolanit-o dar ne-au tolanit ei pe noi; cum, incepand de la Stefan cel Mare si Sfant, romanii au fost mereu biruitori asa si noi, ostenii nostri, vom birui! vin Timpuri Noi!  (asta scriu formidabilii noștri băieți pe Facebook) #moldovamonamour#timpurinoi#iasi#bucuresti#daniliescu#romania#rocktata#25mai#31mai”

Așa că (și) noi așteptăm cu emoție și bucurie să vină din nou Timpuri Noi, mai ales că, în adâncurile sufletelor, am rostit cu toții, cel puțin o dată în viață, înfiorați … MOLDOVA, MON AMOUR! Muzica lui Dan&Comp ne va înfiora din nou.

Promisiune: va fi un an extraordinar, cu Timpuri Noi adevărate (vedeți și www.trupatimpurinoi.ro)!

Rămâneți cu Noi și veți afla, veți cunoaște și veți auzi totul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here