La Ingineri, noua destinație bucureșteană unde o bere rece din partea casei, mâncarea de vis și spectacolele de seară vă pot readuce mai des decât ați bănuit vreodată (FOTO)

0
1642

Ați fost vreodată La Ingineri? Nu, nu la cei de la Politehnica din Militari, unde se pregătesc, de fapt, viitorii ingineri, ci la Bistro-ul cochet din zona Tei, care te așteaptă cu o primă bere, foarte rece – și absolut necesară pe caniculă -, sau, după preferințe, cu o limonadă ca la carte, la fel de rece (pentru șoferi), ambele din partea casei. Înaintea altor comenzi pe care vreți să le faceți mai departe, desigur, oferta fiind valabilă de luni 16 pînă vineri 20 august.

Dar cum am ajuns, cu gândul sau cu fapta, La Ingineri Bistro? ”Pașii” interiori au mers direct la țintă, fără greș. Iată-i:

Primul a fost gândul. Forța de renaștere și reconfigurare a Bucureștiului, fapt cunoscut, e mai mult decât remarcabilă. Ba este chiar profund surprinzătoare, mai ales în iernile crunte și geroase, dar și – prin opoziție – în zilele lungi, nemiloase și caniculare de vară, prin iulie și august, când se topește asfaltul, iar aerul fierbe la propriu!

Ei bine, în cea de-a doua situație suntem tocmai zilele acestea, când pașii bucureșteanului grăbit sau ai celui care mai stăruie, totuși, în plimbări paradoxale prin infernul încins, caută cu frenezie un loc de popas, de relaxare și de răcorire la modul cel mai propriu.

Mărturisesc că am căutat intens acest loc și nu l-am găsit prea ușor. Sau chiar deloc ușor. Unde mai găsești acum, chiar de la intrare, când sosim din orașul încins la 50 de grade (reale), iar apele curg pe noi mai ceva ca Niagara, așadar unde mai găsim o bere rece și cu ”guler”, oferită încă de la intrare, din partea casei? Sau un fresh proaspăt și la fel de rece, mai tămăduitor decât !zvorul Tămăduirii?

Ei bine, am găsit. De luni, 16 august, am câștigat astfel o reconfortantă certitudine, cât se poate de răcoroasă, la propriu și la figurat. Ea se numește, cum am aniticipat mai sus, ”LA INGINERI BISTRO”.

La Ingineri Bistro găsești totul, terasă umbroasă, rafinament și curățenie, cadoul din partea casei, o mâncare ca la mama și bunica acasă, ba chiar și seri de spectacol pe aceeași terasă.

Astfel, doar ca exemplu, iată două evenimente: sâmbătă, 21 august, de la ora 19, vă puteți delecta cu un super show de Stan Up Comedy, marca Cristi Dumitru.

Iar vineri, 27 august, tot de la ora 19, vă puteți bucura în tihnă și adieri răcoroase, de ”Cântecele de seară” ale valorosului artist Ovidiu Scridon.

Și încă multe alte surprize, în chiar aceste zile…

În final, nu uitați: mergeți la Ingineri, în Tei, s-ar putea să vă placă mult prima bere oferită gratuit, ÎN TOATĂ ACEASTĂ SĂPTĂMÂNĂ, din partea casei, dar și mâncarea proaspătă și îmbietoare, tradițională sau după gusturi.

Apropo: PUTEȚI FACE ȘI COMENZI TELEFONICE PENTRU PENTRU ACASĂ.

PENTRU MAI MULTE AMĂNUNTE, INTRAȚI PE PAGINA DE FACEBOOK:

https://www.facebook.com/ingineribistro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here