Are AUR langă suflet și mult AUR în nume!

0
174

Încă o sărbătoare de suflet, pentru un suflet mare și plin de lumină!

LAURA, fata cu AUR în nume, cu răsărit de soare în inimă și pe chip, campioana europeană și medaliata mondială predestinată succesului, a făcut toatea astea până la 17 ani!
E atât de frumos și, totuși, atât de greu! 
Să urezi LA MULȚI ANI unul Om și sportiv minunat, care merită zeci, sute, mii de cuvinte, e mai greu decât a descrie cerul în trei silabe…
Dar încercăm să o facem, cu toată bucuria posibilă, exprimată și neexprimată, a sufletului:
La mulți ani senini, LAURA MIRELA PAL, plini de fericire și împliniri, încărcați cu toată bucuria și lumina lumii!

Laura Mirela Pal s-a născut pe 9 februarie 2001, la Piatra Neamț. Activează la CS Ceahlăul și a cucerit numeroase medalii la concursurile interne. Pe plan internațional, a pornit cu un bronz la Balcaniada de juniori, în 2017, la patru vâsle (4x).
Iar 2018 a însemnat începutul marilor victorii pentru LAURA, componentă a lotului național de junioare.
A devenit campioană europeană la patru rame (4-), a cucerit bronzul mondial la opt plus unu (8+) și încă un aur, la Balcaniada de juniori, în proba de patru rame (4-), acesta din urmă fericit completat de un argint la opt plus unu.

Ca o încununare absolut meritată, a fost desemnată SPORTIVUL ANULUI 2018 în Județul Neamț ! Adică tot un fel de aur !

Felicitări și La mulți ani din toată inima Laura ! Rămâi așa cum ești … nu trebuie decît să lași aur-ul din numele tău, predestinat, să îți mângâie drumul, clipele și palmele atât de muncite, de rănite, dar atât de frumoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here