CDC, agenția federală oficială de sănătate a SUA, recunoaște că testele nazale au putut fi folosite pentru recoltarea ADN-ului. VIDEO

0
1996

Celebra agenție medicală americană CDC recunoaște oficial că testele nazale COVID pot fi folosite pentru a recolta ADN-ul: ”Există o șansă de 10% ca acesta să fi ajuns într-un laborator pentru o analiză de secvențiere genomică”.

CDC, Centers for Disease Control and Prevention (Centrul pentru Prevenția și Controlul Bolilor), agenția națională oficială de sănătate a SUA, aflată în subordinea Departamentului de Sănătate, a publicat miercuri pe Twitter o postare controversată, recunoscând că americanilor care au făcut un test PCR cu tampon nazal Covid-19 este posibil să le fi fost recoltat ADN-ul, arata site-ul infowars.com
„Îți amintești acel test #COVID19 cu tamponul nazal pe care l-ai făcut?”, se arată în postare. „Ce s-a întâmplat cu tamponul? Dacă a fost procesat cu un test PCR, există o șansă de 10% ca acesta să fi ajuns într-un laborator pentru o analiză de secvențiere genomică. Aflați mai multe despre acest proces și importanța lui”.

La postarea de pe Twitter a CDC este legat un videoclip realizat de site-ul de tehnologie Wired care explică modul în care tampoanele nazale detectează noi tulpini de SARS-CoV-2.


Raportul video spune că presupusele „10%” din probele colectate sunt trimise pentru teste de secvențiere genomică, susținând că oamenii de știință analizează doar componența genetică a virusurilor și nu ADN-ul oamenilor conectați la fiecare probă.
Secvențierea se face în cooperare între agențiile locale, de stat și federale, precum și laboratoarele academice și clinice.

Deși ei susțin că există „10% șanse” ca probele să fie testate, numărul este probabil mult mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here