Cum a ajuns Florin Cîțu de la ”El Lider Maximo” la un pas de a fi dat afară din PNL (surse)

0
584

Guvernul lui Marcel Ciolacu a trecut fără probleme în Parlament, la votul de învestitură, dar liderii parlamentari ai PSD și PNL au stat cu ochii pe fiecare parlamentar, pentru a vedea exact cum votează.
Surse din PNL ne-au precizat faptul că doar doi oameni au ieșit din linia partidului: Florin Cîțu și Dan Vîlceanu.

Fostul premier și lider suprem al PNL – un fel de Fidel Castro, ”El Lider Maximo” al Guvernului, al partidului și al României în general -, Florin Cîțu, omul ”providențial” pentru care s-a făcut marele congres național de la Romexpo fie el și în plină pandemie (!), dar și fostul său ministru de Finanțe și bun prieten Dan Vîlceanu, riscă acum excluderea din PNL. Cei doi au criticat în mai multe rânduri alianța liberalilor cu cei de la PSD și au cerut ruperea coaliției.

Totuși, liderii PNL nu sunt foarte convinși să îi excludă din partid, pentru a nu-i victimiza pe Cîțu și Vîlceanu, ceea ce pare pertinent. Astfel, liderii PNL se gândesc să-i lase pe cei doi în pace, iar la anul să nu mai fie puși pe listele partidului. O altă variantă pertinentă.

Surse din PNL ne-au explicat faptul că au existat discuții cu Dan Vîlceanu și Florin Cîțu, iar cei doi ar fi spus că nu pot vota un Guvern condus de un premier care a criticat în repetate rânduri PNL.

Foto INQUAM Photos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here